Oğlum Olacakmış

nazocan25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2007
215
1
24.haftamdayım ve dr um bu güne kadar kızım olacağını söylüyordu.bugün renkli ve 3 boyutlu ultrasona girdim ve bebeğimin erkek olduğunu gördük.çok mutluyum çünkü içime hep erkek olacağı doğuyordu ve herkez oğlun olacak diyordu çünkü sadece göbeğim çıktı.bugün onu çok net gördüm harika bi duygu renkliye girmenizi tavsiye ederim.onu orda öylece görmek harika

nazl80yf7.jpg

nazl80yf7.d6bacbe508.jpg

saolun arkadaşlar.ya kızlar burnu kocaman:))acaba suda şiştiği içinmiki:) yoksa benim oğlummu koca burunlu:)

sana süpriz yapmış annesi bak bugüne kadar gizlemiş oğlun kendini Allah tamamına erdirsin canım sağ salim kucağına alırsın inşallah...

sana süpriz yapmış annesi bak bugüne kadar gizlemiş oğlun kendini Allah tamamına erdirsin canım sağ salim kucağına alırsın inşallah...

saol canım.gerçekten şaşırdık.tam kıza odaklanmışken:)işin komik yanı herşeyini pembe almıştım çoraplar falan dantili:) napalım yeniden alıcaz artık:)sağlık olsun

ALLAH analı babalı büyütsün inş ALLAH bir nefeste kurtarsın arkadaşım sevgiler

Allah bir nefeste kurtarsın canım...senin adına çok sevindim ...bende 24 hafta hamişim...bebeğim bacaklarını acmadı ama dr kız dedi..benim bebeğimde bana sonradan süpriz yaparmı acaba :) bende pempiş pempiş pijamalar zıbınlar aldım ...senin bebişinde ilk zamanlarda bacaklarını açmamışmıydı ?

oĞluşuna sağlıkla kavuşursunn inşalllah canım benim yaa çok tatlı nazarlardan saklasın rabbimmmm...Bu arada renkli ultrasonu doktorun mu önermişti yoksa senmi istedin?fiyatı ne kadar?

Allah bir nefeste kurtarsın canım...senin adına çok sevindim ...bende 24 hafta hamişim...bebeğim bacaklarını acmadı ama dr kız dedi..benim bebeğimde bana sonradan süpriz yaparmı acaba :) bende pempiş pempiş pijamalar zıbınlar aldım ...senin bebişinde ilk zamanlarda bacaklarını açmamışmıydı ?

saol canım.bacaklarını açtımı açmadımı bilmiyorum ama dr bu haftaya kadar kız demişti ama yanılma payıyla birlikte diye eklemişti.sanırım biraz fazla emindiki hazırlıkları kıza göre yapın diyede eklemişti.yani sürprize hazır ol annesi.bu haftalar ayrıntılı ultrason için çok uygun.girmeni tavsiye ederim.hem 100/100cinsiyeti öğreniosun,hemde çok net izleyebiliosun bebişi:)

oĞluşuna sağlıkla kavuşursunn inşalllah canım benim yaa çok tatlı nazarlardan saklasın rabbimmmm...Bu arada renkli ultrasonu doktorun mu önermişti yoksa senmi istedin?fiyatı ne kadar?

canım 3lü taramadan sonra gelen bir aşama buda bildiğim kadarıyla.çocuğun vücudu ayrıntılı olarak inceleniyor biyerinde bişeyi varmı diye.sadece dış bedeni değil iç organları bile inceleniyor kalbini bile gördük:)ayrıca damardan benim ona verdiğim kanıda inceledi dr.ve güzel beslediğimi söyledi.herşey yolunda çok şükür.ben rutin dr uma gidiyorum o nezaman ne yapılması gerekiyorsa bizi yönlendiriyor anlıcan..mesela sonraki yaptıracağımız şey bebeğin kalbi incelenecek ayrıntılı bunun için bizi gataya yönlendirdi.bu hafta gidicem bakalım.

X