valla canım hayat bizim çocuklara öğrettiğimiz kadar diplomatik değil malesef, özelliklede okul yani..
ona vurana o da vurmak zorunda, çünkü çocuklar acımasız, karşılık vermeyen çocuğun üstüne özellikle gidiyorlar, ama karşılık gördüklerinde vazgeçip başka bi kurban arıyorlar.
özellikle ailelerinden şiddet gören çocuklar bundan asla vazgeçmiyor.
oğlun üzülürler derse, ama o sana vururken üzülmedi de, kendini korumak zorundasın zorundasın, sadece sana vura vur de
mervidenler gerçekten ürkütücü, hep tutamaktan tutmasını ya da duvar dibinden gitmesini söyle, tenefüste arkadaşlarından ayrılmamasını, hep arkadaşlarıyla toplu gezmesini söyle
çünkü bazı manyak üst sınıf çocukları, küçükleri yanlız yakalayınca durup dururken vuruyor
benim oğlumda 1 e gidiyor, aynı senin oğlun gibiydi, yok ben vurunca acırsa ya bana daha çok vurursa ben vurunca falan filan diyodu, sonra uzaktan gözlemlediğimde ona vurana o da vurmaya başlayınca sınıfın bu tarz çocukları oğluma vurmamaya başladı hatta onunla arkadaşlık etmeye başladılar
çocukların dünyası garip, geri çekilen çocukları ezdikleri gibi, arkadaş olarak aralarında almıyorlar
ne yalan söyleyeyim ben sana vurana vur diyorum, ama asla karşındaki sana vurmadıysa sakın vurma konuşarak hallet diyorum, çok şükür şuan bu tip sorunlarımız olmuyor artık
baskın çıkmazlarsa eziliyorlar valla başka yolu yok