- 9 Ocak 2012
- 15.095
- 29.061
- 798
hayır lütfen utanın diye söylemedimKendimden utandım şimdi.
Ne zaman gitti peki? Benm oglusumunda kepce sayilmaz ama cok hafif var genetik degil cünkü kimsede yok ailemizde.. o yüzden zamanla kaybolur diyorum ve cevremde 90% kücük cocuklarda oluyor heleki erkek bebislerde :))Benim kızimda o aylarda kulakları kepceydi gorenler aa bu kepce kulaklı diyordu
Zamanla o kepcelik kayboldu suan 5 yaşinda
Ne zaman düzelmeye basladi peki kac yasinda :))Bu kepcelik hem genetik hemde yatış pozisyonuyla alakali . Ben de eşim de kepçe değiliz
Ama oğlum 3 aylıkken 7 ayliga gelene kadar kwpceydi . Şimdi şimdi kulağin kıkırdaği oturdukca düzeliyor . Benimki düzeldi çok az üst kısmında var .düzeliyor merak etme
Bandana falan takmaya gerek yok. Sen elinle gördükçe düzelt
1 yaşını geciyordu düzelmeye başladı 2 yaşinda tamamen düzelmistiNe zaman gitti peki? Benm oglusumunda kepce sayilmaz ama cok hafif var genetik degil cünkü kimsede yok ailemizde.. o yüzden zamanla kaybolur diyorum ve cevremde 90% kücük cocuklarda oluyor heleki erkek bebislerde :))
Merhaba kaç aylıkken kullanmaya başladınız?işe yaradı mı ,lütfen cevap yazarmısınızsevgili anneler benimde bebeğimde kepçe kulak problemi vardı başlarda üzüldüm çocuk doktorum kepçe kulak düzelten bir bant önerdi iki aydır kullanıyoruz uygulaması kolay ve su geçirmiyor. tedavi edici olması sebebiyle bir süre kullanıcaz ADI OTOSTİCK BABY internetten bulabildim ve resmi sitesinden temin ettim. tek kelime ile harika gelişmeleri yazıcam anneler kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?