oğlum kepçe kulak

ayy Allah rızası için böyle şeylere takılmayın. ewt bende oğlumu yatırıken çok dikkat ettim. hatta biizm ki hep sola yatarmış da kafası yamuk oldu mu?? sonra daha fazla dikkatle düzelttik. kulağı öyle olsa derdim elimden geleni yaptım çok şükür sağlığı yerinde.
benim bir kuzenim var çocukları ikizdi. birinin ayakları diğerinin kulaklarını kapamış anne karnında. yavrumun kulağı yanağına doğru yapışık doğdu. doğru düzgün tedavisi de yok. en son 100 bin dolardı bir kulak ameliyatı. biriktirdiler iki kulak içinde ama operasyonu geçireni görmüşler kulağı düşmüş vazgeçtiler. maşallah oğlunda sağlık sorunu yok daha da gerisi önemli değil. ha aileni geçtim de herkes diyebilir. onun karizması o güzel kulaklarında deyip geçin. malesef insanlar hiç susmaz. benim oğluma obez olmuş çok şişman derlerdi. şimdi de bu çocuğa iyi bakamıyorsunuz zayıf diyorlar. veya saçı çok uzun hasta olacak oğlana uzun saç gelmez bıdı bıdı diyorlar da diyorlar.

Kendimden utandım şimdi.
hayır lütfen utanın diye söylemedim
sadece ben de sizin gibiydim hamileyken kızım şuna benzesin şurası buna benzesin aman burnu bana benzemesin (burnum büyüktür) dedim hep
tabii ki önce sağlıklı olsun tabii dedim ama sanki fiziksel özelliklerine daha bi önem verdim bilmem Allah daha iyi biliyor işte
o yüzden böyle bişe yaşayınca keşke sapasağlam olsaydı da çok da güzel olmasa olurdu diyorum
ama tabii Allah daha büyük dert vermesin
evlat acısı hiçbirimize yaşatmasın
gerçekten sizin ne hissettiğinizi anlayabildiğim için ve içinize dert olmasın kendinizi üzmeyin diye yazdım

Şükür ki kulağı var.Allah bağışlasın size.

Önceki okulumda doğuştan bir kulağı olmayan bir öğrencim vardı 9. Ameliyatına girecekti.Allah başka dert vermesin

Benim kızimda o aylarda kulakları kepceydi gorenler aa bu kepce kulaklı diyordu

Zamanla o kepcelik kayboldu suan 5 yaşinda
Ne zaman gitti peki? Benm oglusumunda kepce sayilmaz ama cok hafif var genetik degil cünkü kimsede yok ailemizde.. o yüzden zamanla kaybolur diyorum ve cevremde 90% kücük cocuklarda oluyor heleki erkek bebislerde :))

Ne zaman düzelmeye basladi peki kac yasinda :))

Ne zaman gitti peki? Benm oglusumunda kepce sayilmaz ama cok hafif var genetik degil cünkü kimsede yok ailemizde.. o yüzden zamanla kaybolur diyorum ve cevremde 90% kücük cocuklarda oluyor heleki erkek bebislerde :))
1 yaşını geciyordu düzelmeye başladı 2 yaşinda tamamen düzelmisti

sevgili anneler benimde bebeğimde kepçe kulak problemi vardı başlarda üzüldüm çocuk doktorum kepçe kulak düzelten bir bant önerdi iki aydır kullanıyoruz uygulaması kolay ve su geçirmiyor. tedavi edici olması sebebiyle bir süre kullanıcaz ADI OTOSTİCK BABY internetten bulabildim ve resmi sitesinden temin ettim. tek kelime ile harika gelişmeleri yazıcam anneler kolay gelsin..

kulak kıkırdakları gelişmemiştir muhtemelen dönüp duruyordur ben bandana taktım epey bi süre kızıma şapka falan taktım düzeldi bizimkisi kıkırdakları oluştu şimdi şükür gayet normal

Merhaba kaç aylıkken kullanmaya başladınız?işe yaradı mı ,lütfen cevap yazarmısınız

Takmayin kafanizi o cocugu ozel yapan bir ozelligi var destekleyin orselemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…