Üzüldüm. Kız olsa saçları kamufle ederdi.ilk 6 ay kulak kıkırdağı esnek oluyor diyorlar belki bir çaresi vardırUmudunu kırmak istemem canım ama ben de çok çaba sarfettim olmadı benim oğlumun kulakları da kepçe kulak üstelik 2.5 yaşında alacağı şekli aldı artık ileride kepçe kulak amelyatı düşünüyoruz onun için
İşin ilginci ne benim ailemde ne de eşim tarafında kepçe kulaklı yok. Tşkler en kötü ihtimalle estetik cerrahisine başvururuzkepçe kulak yatışla, bereyle, saç bandıyla falan düzelmiyor, düzelenin zaten düzeleceği vardır.
büyüdükçe dengeleniyor bazısınınki, olmazsa ilerde rahatsız olursa basit bir operasyonla yatırır kulaklarını.
Genetik olarak iki tarafta da yok kepçelik. Yatış şeklinden kaynaklı. Hep sırt üstü yatıyorİyi de bandana ne alaka? Genetikle alakalidir kepce kulak. Tek derdiniz bu olsun ilerde ameliyat olur.
İnşallah düzelir.Hiç üzülüp takılmayın. Büyüdükçe göze batmayacak emin olun. Benim kardeşimde küçükken baya kepçeydi. Şuan 28 yaşında gayet normal görünüyor kulakları.Ergenlikten sonra oturuyor iyice.
Aynen erkek olduğu için kamufle etme sansımızda yokÜzüldüm. Kız olsa saçları kamufle ederdi.ilk 6 ay kulak kıkırdağı esnek oluyor diyorlar belki bir çaresi vardır
Genetik olarak iki tarafta da yok kepçelik. Yatış şeklinden kaynaklı. Hep sırt üstü yatıyor
Bizde yok. Zaten kulaklar daha gelişimini tamamlamadığı için ne yapabilirim diye sormaktı amacım. TşklerSen hiç kemikli burunlu bebek gördün mü?
Bebeklerin yüz şekli her geçen gün değişir. Kulakları da oluşum aşamasında, düzelecektir. (Tabii anne-babada böyle bir gelişim yoksa)
Hiç güzel gönlünü sıkma bunlar çok natüral durumlar.
Ya zaten vicdanım hiç rahat değil. Keşke daha dikkat etseydim diyip durdum bugün.Aynen erkek olduğu için kamufle etme sansımızda yokevet suan yumuşak olur benişin kulağı belki bir ihtimal düzelir ama diyorum ya çok uğraştım olmadı oğlumla ilgili bütün olumsuzluklarla ilgili hep ben suçlandığım gibi bu durumunda suçlusu ben olan edildim daha kötüsü o kadar çabama rağmen buna ben kendimi de inandırdım birilerinin sayesinde amacım umudunu kırmak değil de olmazsa kendini sende benim gibi suçlama diye yazıyorum
Bugün aileme bebeğin videosunu attım, hemen aradılar eee bu çocuğun kulakları kepçe olmuş iyice
İyi de gelişmemiş birşey için bişi yapılmaz ki :)Bizde yok. Zaten kulaklar daha gelişimini tamamlamadığı için ne yapabilirim diye sormaktı amacım. Tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?