oğlum kepçe kulak

smeeygle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
2.391
4.623
83
42
Merhaba. 5.5 aylık oğlum ne yaparsam yapayım yan yatmadı. Aslında başlarda çok sorun etmedim ta ki 2 ay önce kepçe kulak olduğunu fark edinceye kadar. Bandana taktım olmadı, kepçe kulak bandı aldım çıkıp durdu,yan yatış yastığında da sırt üstü dönüyor. Bugün aileme bebeğin videosunu attım, hemen aradılar eee bu çocuğun kulakları kepçe olmuş iyice. Çok sıkıldım allah başka dert vermesin tabi ama dert oldu bana. Önerileriniz var mı, ya da zamanla geçer mi?

Umudunu kırmak istemem canım ama ben de çok çaba sarfettim olmadı benim oğlumun kulakları da kepçe kulak üstelik 2.5 yaşında alacağı şekli aldı artık ileride kepçe kulak amelyatı düşünüyoruz onun için

Üzüldüm. Kız olsa saçları kamufle ederdi.ilk 6 ay kulak kıkırdağı esnek oluyor diyorlar belki bir çaresi vardır

İşin ilginci ne benim ailemde ne de eşim tarafında kepçe kulaklı yok. Tşkler en kötü ihtimalle estetik cerrahisine başvururuz

İnşallah düzelir.

Üzüldüm. Kız olsa saçları kamufle ederdi.ilk 6 ay kulak kıkırdağı esnek oluyor diyorlar belki bir çaresi vardır
Aynen erkek olduğu için kamufle etme sansımızda yokevet suan yumuşak olur benişin kulağı belki bir ihtimal düzelir ama diyorum ya çok uğraştım olmadı oğlumla ilgili bütün olumsuzluklarla ilgili hep ben suçlandığım gibi bu durumunda suçlusu ben olan edildim daha kötüsü o kadar çabama rağmen buna ben kendimi de inandırdım birilerinin sayesinde amacım umudunu kırmak değil de olmazsa kendini sende benim gibi suçlama diye yazıyorum

Genetik olarak iki tarafta da yok kepçelik. Yatış şeklinden kaynaklı. Hep sırt üstü yatıyor

Hayir bu mumkun degil. Kepce kulak sonradan olusan bir sey degil. Muhakkak genlerinizde var bu. İlla anne babada olmasi gerekmez buyuk buyuk dedelerde vs. de olmus olabilir.
Sonradan olur mantigi hurafe.

Bizde yok. Zaten kulaklar daha gelişimini tamamlamadığı için ne yapabilirim diye sormaktı amacım. Tşkler

Ya zaten vicdanım hiç rahat değil. Keşke daha dikkat etseydim diyip durdum bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…