- 22 Mart 2024
- 178
- 28
- 13
- 26
- Konu Sahibi Pembe minikler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kontrol ettim sadece dudak kısmı şiş dişleri kesmişiçeride yara oldu mu kontrol ettiniz mi?
Geçmiş olsunKızlar oğlum kanepeden düştü dudağı şişti kanıyor ne yapmam lazım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi buz koydurmuyor
ciddi bir sey olacağını sanmıyorum ama ek gıdaya gectiyse enfeksiyon yapabilir belki açık yara olduysa. bence bir doktora gösterin ama ciddi bir sey olacağını sanmam. yeğenim 1.5 yasindayken düsürmüştüm (yanlışlıkla) onun da dudağı masaya vurmuştu ve içi kesilmişti ama bir sorun olmadı. sislik de 2-3 güne inmiştiEvet kontrol ettim sadece dudak kısmı şiş dişleri kesmiş
Teşekkür EderimGeçmiş olsun
2 yaşında ek gıdaya çoktan geçtim ama çoğunluk emiyorciddi bir sey olacağını sanmıyorum ama ek gıdaya gectiyse enfeksiyon yapabilir belki açık yara olduysa. bence bir doktora gösterin ama ciddi bir sey olacağını sanmam. yeğenim 1.5 yasindayken düsürmüştüm (yanlışlıkla) onun da dudağı masaya vurmuştu ve içi kesilmişti ama bir sorun olmadı. sislik de 2-3 güne inmişti
takip edin bence. kızarıklık falan artarsa hemen doktora götürün. umarım çabucak iyileşir. çok gecmis olsun2 yaşında ek gıdaya çoktan geçtim ama çoğunluk emiyor
Ah kuzum benim çok geçmiş olsun. Benim 2 yaşında kızımda yere düştü buz tuttum çok şükür birley olmadıKızlar oğlum kanepeden düştü dudağı şişti kanıyor ne yapmam lazım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi buz koydurmuyor
Emziriyormussunuz , kendi sütünüzü dondurup verebilirsiniz. Sadece dudaksa cabuk iyilesiyor gecmis olsunKızlar oğlum kanepeden düştü dudağı şişti kanıyor ne yapmam lazım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi buz koydurmuyor