Hamilelik ve Kan değerleri

ebeveynatlasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2025
45
21
3
27
Kızlar merhabalar bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi acaba 2 aydır deneme yapıyoruz fakat değerlerim iyi olmasına rağmen gebe kalamiyorum sadece demir eksikliğine bağlı kansızlığım var ve d vitaminim düşük bunlar dışında genel değerlerim çok iyi sizce bu düşük olanlar etki eder mi ? Hormon testlerimde iyi çıktı. Tabi ki zamanı vardir mutlaka biliyorum ama sadece öğrenmek istedim 🙏🏻💞

2ay çok kısa bi süre d vitamini etkiliyor gebeliği. 6-12 ay arasını normal kabul ediyolar🥰 Bence kendin içinde d vitamine başla hemen başlamadıysan. Ben yataktan kafamı kaldıramıyordum d vitaminim yerlerdeydi. Geçen ay başladım 2.ayım bu ay ilacım bitmedi daha bu ay gebelik oluştu. Beta artışı takip ediyorum tabiki. %100 d vitamini etkiler diyemem ama çok önemli bi faktör 🥰

2ay çok kısa bi süre d vitamini etkiliyor gebeliği. 6-12 ay arasını normal kabul ediyolar🥰 Bence kendin içinde d vitamine başla hemen başlamadıysan. Ben yataktan kafamı kaldıramıyordum d vitaminim yerlerdeydi. Geçen ay başladım 2.ayım bu ay ilacım bitmedi daha bu ay gebelik oluştu. Beta artışı takip ediyorum tabiki. %100 d vitamini etkiler diyemem ama çok önemli bi faktör 🥰
Yaa çok teşekkür ederim, size de sağlıkla kucaginiza almak nasip olsun ❤️ Doktora gittiğimde d vitamini için bir ilaç vermedi kansızlık için Ferro diye bir ilaç verdi onu kullanmaya başladım şimdi ama neden vermediğini çözemedim size d vitamini için ne vermişti 🥰

Yaa çok teşekkür ederim, size de sağlıkla kucaginiza almak nasip olsun ❤️ Doktora gittiğimde d vitamini için bir ilaç vermedi kansızlık için Ferro diye bir ilaç verdi onu kullanmaya başladım şimdi ama neden vermediğini çözemedim size d vitamini için ne vermişti 🥰
Bana kadın doğum vermedi canım dahiliyeye gitmiştim çok bitkinim diye o vermişti. Hatta gebelik için Folik asiti bile o vermişti ama daha başlamamıştım yeni başladım🤣 Bence bi dahiliyeye git gebelik düşündüğünü de söyle ben öyle yapmıştım

Bana kadın doğum vermedi canım dahiliyeye gitmiştim çok bitkinim diye o vermişti. Hatta gebelik için Folik asiti bile o vermişti ama daha başlamamıştım yeni başladım🤣 Bence bi dahiliyeye git gebelik düşündüğünü de söyle ben öyle yapmı
Ben de aile hekimine gittim ya 😂 Tamamdır çok teşekkürler bilgi verdiğin için ❤️

Folik asit başlayın, eşin sperm tahlili vermeli, insülin direnci bakıldı mı?
Eşimin sperm tahlili normal, insülin direncine ve folat değerime de baktırdım o da normal. Peki bunlar normal olsa da folik asit baslaniliyor mu bunu bilmiyorum sizin bir bilginiz var mı ☺️

Eşimin sperm tahlili normal, insülin direncine ve folat değerime de baktırdım o da normal. Peki bunlar normal olsa da folik asit baslaniliyor mu bunu bilmiyorum sizin bir bilginiz var mı ☺️
Folik asit vücutta depolanmıyor gebelik düşünenler 2 ay önceden başlıyor, ben hala multivitaminin içinde alıyorum. Bir süre olmazsa rahim filmi çektirebilirsiniz tüpler de açıksa olabilir sizin bende ☺️

Folik asit vücutta depolanmıyor gebelik düşünenler 2 ay önceden başlıyor, ben hala multivitaminin içinde alıyorum. Bir süre olmazsa rahim filmi çektirebilirsiniz tüpler de açıksa olabilir sizin bende ☺️
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için öğrenmiş oldum❤️

Back
X