oğlum kafa üstü düştü çok kan aktı :(((( hala korkuyorum :((

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
983
81
643
İstanbul
kızlar dün 19 aylık oğlum sandalyeden birden düştü kafası yere çarptı. bende yanındaydım ama biranda oldu bitti herşey tutamadım onu. kanadı baya. hemen en yakınımızdaki sağlık ocağına götürdük orda kanı durdurup devlet hastanesi acile gönderdiler. röntgen çekildi bişey yok dediler. uyutmayın dediler.4 saat uyutmadık aradan 27 saat geçti benim içim hala rahat değil. okadar korktumki size anlatamam.hala etkisindeyim. dün hastaneye giderken uyudu uyuyacak gibiydi. gözleri kapanıyordu. ben o an kendimden geçtim sanki birşey olacak diye. seslendiğimde gözünü açıp bakıyordu bana. müzik açtım telefondan teli eline aldı oynamaya başladı. ama uykulu hali vardı. bir saat hastanede beklettiler. orda hareketleri normaldi. dönüştede uyuklar gibi oldu. evde 3 saat daha oyaladık uykusu açıldı normal herzamanki gibi oynadı. kusma vs. olmadı çokşükür. ama hastaneye giderken gözlerinin kapanır gibi olması beni hala korkutuyor. uykusu geldiği içinmi yaptı. kanamadan dolayı halsizmi kaldı? ordaki doktorlara söyledim ama bişey demediler, kusma olursa getirin dedilersadece. bişey olsaydı hareketlerinde değişiklik olurdu dimi...

cok gecmis olsun,INSALLAH bir sorun yoktur ama emin olmak icin birde özel hastaneye götürün bence ne olur ne olmaz ALLAH KORUSUN...

onlarda direk tomografi çekiyorlar diye biliyorum düşmelerde.gerekliyse yapılsın tabikide özellere pek güvenemiyorum bu yüzden. bu tür tetkiklerden para kazanıyorlar zaten. acildeki doktora ısrarla sordum gerek yok dedi. boşuna radyasyon vermeyin dedi. çokta pinpirikliyim hala etkisindeyim olayın..(

çok geçmiş olsun öncelikle. ben kesinlikle bir özele götürün derim tamam para kazanmak için çok fazla testtti röntgen tomogrofi vs yapıorlar ama herşeyinede bakıyorlar. sağlık bu şakaya gelmez kendi kendinizi yiceğinize çocuğunuzu hemen bir özele götürüp tomogrofisini çektirin. başa alınan darbede tomogrofisiz olurmu allah aşkına yapmayın böle radyasyonu bi kere alıcak çok da zarar vermez gerekli birşey bence bu. ben bi çok kez tomogrofiye grmek zorunda kaldım ve çok şükür sağlığım yerinde bu kdr endişelenmeyin tomogrofi bukdr korkutmasn sizi

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım
sonradan tüh vah demektense bence ya çocuk doktorunuzu arayın o sizi yönlendirsin
ya da bi özel hastaneye götürün derim ben Allah korusun

Çok geçmiş olsun inşallah birşeyi yoktur ama yerinizde olsam özel hastaneye götürürdüm.

canım korkmakta haklısın ama kusma ve kanamadan korkmaman lazım bunlar olmasa asıl korkulcak şey var deemektir.İçin rahat etmiyorsa gene götürürsün yani iğne yok bişi yok sadece röntgen çekicekler

işte röntgen çektiler zaten. bişey yok dediler. 48 saat oldu hareketlerinde herhangi bir değişiklik yok. şehir dışındayım zaten. biriki gün sonra evime dönecem. eşimle orda bir özel bir doktora götürürüz diye düşündüm. birde bebekliğinde baş çevresi büyüktü tomografi çekildi. o tomografiyle birlikte bir beyin cerraha götürmek istiyorduk zaten. kontrol amaçlı olarak. ozaman önemli birşey olmadığını söylemişlerdi. mr için daha çok küçük 1-2 yaşında kontrol için getirirsiniz demişlerdi.gerekirse mr çekip bakarız daha net görünür dendi. eski sonuçlarınıda alıp oşekilde bir özele götürürüz diye düşünüyorum. hem bu çarpma olayınıda söylerim en azından içim rahat eder. şimdi burda götürsem tomografi çekseler biletekrar eski tomografisini göstererek gittiğimde bu seferde mr isterlerse. boşu boşuna iki tetkik yapılmış olur. belkide hiç bir tetkik istemezler şuan normal çünkü herşeyi. 48 saat doldu zaten acildeki doktora ısrarla sordum eski durumunuda söyledim. daha sonra götürürsün eski tetkikleriyle birlikte dedi. şimdi gerek yok dedi. sadece gözlemlememi istediler okadar. ama ben hala etkisindeyim olayın. (

çok geçmiş olsun hay Allah ya , ıyıce bı baktırdınızmı Allah korusun .. aman dıkkat edın

Merhaba,

Bence korkmanıza gerek yok. Benim oğlum da yataktan düştü dediğiniz şekilde kafası kanamadı fakat ben de çok korkmuştum. Hemen arkadaşımız olan doktoru aradık. Gözleri baygın baygın bakıyor mu hareketlerinde azalma var mı diye sordu. Ne olur ne olmaz 4 saat uyutmayın dedi. Eğer hareketlerinde bir değişiklik yoksa ve baygın baygın bakmıyorsa rahat olun...

Çok geçmiş olsun.. İnşallah bir şey olmaz....

çok geçmis olsun...allah korusun yavrularimizi.

çok geçmiş olsun...benimde bebeğim 4.5 aylık düşmesinden falan okadar korkuyorumki rüyama bile giriyo. allah korusun yavrularımızı. böyle önemli konularda derhal araştırma hastanelerinden birine gitmenizi öneririm....

çevremizde olan çokta büyük bir özel hastaneden eşim mide kanaması geçirdiğinde ambulans istedik üstelik kanamada inanılmaz çoktu. hastanede kafasını falan çarpmadı diye ısrar etmeme rağmen tomografi çektirmek istediler dedikki ambulansınızı verin samatyaya götürcez bu ambulansla giderseniz almazlar dediler...bizde bi taksi tutup gittik... hastaneye gittiğimizde acil endoskopi ve ameliyat yapıldı doktorumuz harika biriydi. eve geçtiğimizde özel doktorumuzmuş gibi telefon açıp her isteğimizide cevapladı.sırf bu güvenden dolayı hamileliğimdeki tüm kontrollere oraya gittim evim çok uzak olmasına rağmen...

canınızı sermaye olarak düşünen her hastaneden uzak durun...

bebekliğindede düşmüştü ama öyle kanama, şişlik vs. yoktu. korkudan ağlayıp susmuştu hemen. araştırmaya getirmiştik hemen. beyin cerrah muayene etti. kusma, vs. olursa tekrar getirin bişey yok diyip göndermişlerdi. 2 saat uyutmamıştık okadar. şimdi bu hafta birde özel hastaneye getircem. zaten daha önceden kontrole getirecektik. aynı zamanda bunuda söylemiş oluruz içim rahat eder. yorumlarınız için tşkrler.

düşmeden dolayı ve ağladığı için uyku hali olabilir bu düşen yada biyeri ağrıyıp ağlayan bebeklerin çoğunda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…