Meraba arkadaslar dogum hikayesi yazmak banada kismet oldu cok sukur benim dogumum 38 haftalik hamileydim hic sancim yoktu doktora gittik ayrintili ultrasona gonderdi ve plesanta kireclenmesi oldgunu soylediler normal dogum yaparsam kanamanin cok olacagini yine de istersem normal dogumu zorlayacaklarini soyledi doktorum bende riskli bi dogum yapmak istemiyirum dedim ve sezeryani kabul ettim nts ye felan soktular ve yariin saat sekizde doguma alacaklarini soylediler ogun esim doktordan sonra yemege goturdu eve geldik kaynanamlarda gelmisti o gece nasil gecti bilmem heyecan korku koca gobekten kurtulmanin sevinci karmasik duygular icersinde sabahi ettik ve dogum cantami alip hastaneye geldik kaynanam gorumcem gorumcemin kizi cumbur cemeaat yani odaya aldilar ustumde ic camasirim haric herseyi cikarttirdilar yesil bi onluk giydirdiler ve sezeryan olacagim icin hic bisey yemeden giittim ve yatakta bekledim malesef benden once acil vaka cikmis 8 de olmam gerekirken 12 ye kadar bekledim offf bekledim ama siz birde gelin bana sorun o onluklerin icinde iyice stres yaptim en sonunda hemsire geldi serum takti nihayet kavusacaktim bebegime ellerim titriyordu ebe asansorde amaliyathaneye giderken cesaret ignesi yapacaz hic korkmayacaksin dedi halbuki oyle bi sey yokmus ebe ellerimin titredigini gorunce oyle soylemis neyse amaliyat hane buz gibiydi lokal anestesi verdiler carsafla kapattilar ve basladilar aci hissetmiyordum ama icimde ugrastiklarini hissediyordum sonra kalbim sikismaya basladi birden nefesim kesiliyordu birde migdem cok bulaniyordu soyledim kalbim sikisiyo dedim hemen oksijen maskesi taktilar birazdaha rahatlamistim sonra bir basinc kaburgalarima dogru oyle bir bastirdilarki sonra hafifledi bu basinc ve ingaaaa ingaaaa bebegim dogmustu kordonunu keserlerken minik iki el gordum carsafin arkasinda sonra ebeler goturup temizledi ve yanima getirdiler ilk goz goze geldigimiz andi yumuk yumuktu ama bem beyazdi oglum u optum ve bi yarim saat sonra benide dogum servisine goturduler saat 12 45 ti oglum dogdugunda dunyanin en guzel seyi iyi ki varsin oglum su anda 1,5 yasinda ama dun gibi aklimda kucagima aldim hemen emdi hic zorluk cikarmadi bana karnim muthis sizliyodu ama oglum icin her seye deger allah hwrkese nasip etsin insalah iste biraz uzun oldu ama benim dogum hikayem