Merhabalar ,moralim bozuk ,üzgünüm ,yorgunum ...
Oğlum 3,5 yaşında ve bildim bileli aşırı hareketli aşırı sabırsız bı çocuk ama bu durum iyice aşırı olmaya başladı ...Bugün 3 aile iftara gittik .Oyun alanı olan bı yer ve normalde o kimseye dokunmaz dediğim oğlum bu çocukla birbirins girdi ,bı çocukla birbirini kaydıraktan ittiler bı çocuk salıncakta sırasını kapmış diye çocuğu indirdi salıncakta n hem soka girdim hem de sürekli müdahale ettiğim icin ne yediğimden ne oturdugumdan keyif aldım ...
Oradan açık havada bir parka gidelim dediler gönülsüzce gittim yine aynı oğlumu zaotedemiyoruz .Diğer iki çocukta takın yaşlarda sadede mizmizlik ediyorlar bizimkisi tabiri caizse deli dana gibi sanki mağarada yaşattık ilk kez kalabalığa cikiyo gibiydi .
Bu arada huy edindi kedilerin patisuni yalamasi gibi avucunu yalayıp burnunu kasiyo çok seri bir şekilde ve sürekli yapıyor doktora götürdük tipik alerjik çocuk hareketi olduğunun,burnu kasindigi için nemlendirme maksadıyla bilincsizce yaptığını söyledi bırakmıştı birkaç gündür tekrar yaoiyo burnunun ucu kabuk tutmak üzere ..Bende kızıp eline yavaşça vurdum biliyorum yanlış ,ve asla çocuğuma dokunmayacagim diye yemin etmişken yaptım artık nasıl vazgecueecegimi şaşırdım .o kadar hafif dokunduk anlamadi bile ama çok üzülüyorum şuan beceremiyorum anneliği yapamıyorum tükendiğini hissediyorum ..
Az önce eşimle de tartıştık çocuğun bu hareketlerinin benden kaynaklandığını ,benim bı çocuğu büyütmeyi beceremedigimi ,çocuk yetiştirmekten birşey anlamadigimi söyledi. Bende saydım tabi ,çünkü tek başıma bu kadar yapabiliyorum işte ...
Bilmiyorum belki de haklidur...
Uzun oldu biliyorum kusura bakmayın ama o kadar mutsuzum ki şuan ,kendimi sıkışmış gibi hissediyorum artık .
Bilgisi olanlar lütfen ,oğlumun bu acelecigi ,aşırı hareketli ,inatçı olusu yaşının gereği mi yoksa gerçekten bir uzman eşliğinde tedavi olması gereken bir durum mu