Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Oğlum için YATILI bakıcı arıyorum...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

GulsahS

Mis kokulu canım oğlum...
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
211
0
46
Bursa
Bursada yaşıyorum. Sınıf öğretmeniyim. Fakat Hakkari ŞEHİR MERKEZİNDE görev yapıyorum. Hem Bursada hem Hakkaride oğluma bakabilecek, anneanne-babaanne ya da teyze-hala gibi ilgi gösterebilecek sigara içmeyen karakter sahibi 30-50 yaş arası yatılı kalabilecek bir bayan arıyorum. Bursa-Hakkari arası her geliş-gidiş yol ücretleri - yeme içme bana ait. Bunların dışında bir aylık vereceğim. Önyargılarla gittiğim Hakkari' de Bursadakinden daha mutlu yaşıyorum. İnsanlar çok iyi, sahiplenici, koruyucu, misafirperver, değer veriyorlar vs. Ben Şehir merkezinde görev yapıyorum İLÇELERDE DEĞİLİM. Şimdiden işe başlayıp Eylül ayında Hakkariye benimle gelecek, seneye Haziranda kesin dönüş yapıcaz. Sömestr tatilini saymazsak topu topu 8 ay orada kalacağız. Döndüğümüzde de Bursa' da oğluma bakmaya devam etsin istiyorum..

Son düzenleme:
yok mu koca Türkiye' de bir bakıcı Allah Aşkına ?

İyi günler ben Nilüfer Demirci mahallesinde oturuyorum. Kendi evimde çocuk bakmak istiyorum. Evim çocuk bakımına müsait. Eğer sizin için uygun olursa çocuğunuzu Hakkari'ye götürmeden siz gelip giderek benim evimde siz dönüş yapana kadar itina ile bakarım. İnternet aracılığıyla çocuğunuzu istedğiniz vakit görebilirsiniz. Benimde 3 yaşında bir kızım var onunla birlikte bakıp eğitebileceğim bir çocuk arıyorum.

İlgilendiğiniz için tşk ederim. Fakat oğlumdan ayrılmam söz konusu bile olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…