• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El oğlum için oda takımı bakıyorum

aydinimren

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
129
0
16
Bursa
evimde fazla odam yok ve bebişime ayrı oda yapamayacağım. portatif sallanan bez beşik ve ufak bir dolap yatak odama sıkıştırılabilir. elinde böyle bişey olan var mı?

şehir olarak nerdesin. benim elimde var bir tane. Kargo yapmak ile uğraşamayacağımdan ücretsiz vereceğim. Ama mobilya değil. Bildiğimiz sallanan beşik. Yonca marka. Bu arada beşik Tekirdağ Çorlu'da. Elden alınması gerekir.

şehir olarak nerdesin. benim elimde var bir tane. Kargo yapmak ile uğraşamayacağımdan ücretsiz vereceğim. Ama mobilya değil. Bildiğimiz sallanan beşik. Yonca marka. Bu arada beşik Tekirdağ Çorlu'da. Elden alınması gerekir.

tşk ederim tekirdağda diilim bursadayım ben ve mobilya aramıyorum zaten yer meselesi yüzünden ama dışatı çıkıp almaya bakmaya da halim yok, yatıyorum genelde. onun için buraya yazdım. ufak bi dolap ve sallanan beşik arıyorum

tşk ederim tekirdağda diilim bursadayım ben ve mobilya aramıyorum zaten yer meselesi yüzünden ama dışatı çıkıp almaya bakmaya da halim yok, yatıyorum genelde. onun için buraya yazdım. ufak bi dolap ve sallanan beşik arıyorum

Bende bir tane park yatak var.
sarı renkte üzerinde dalmacyalı çizgifilminin köpekleri var.
dediğiniz gibi kumaştan. ama sallanan ayakları duruyor mu bilmiorum.
annemin evi için alındı, çok az kullanıldı.
50 tl ye vermeyi dusunuyorum.
ancak istanbulda.

Back