oglum icin fikrinize ihtiyacim var hanimlar...

niyekine

Her canli ölümü tadacaktir...
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
1.304
2.307
Selam hanimlar dert degil belki ama fikirlerinize ihtiyacim var.Ilkokul 3. sinifa giden oglumu ingilizce kursuna yollamak istiyorum fakat ikilikte kaldim.Sizce faydasi olur mu?Cocugumu sıkmak istemiyorum fakat dil ogrenmesini cok istiyorum.Ögretmen olan ya da tecrubesi olanlar belki fikir verir diye dusundum.Şimdiden tesekkurler...

dil egitimine kucuk yasta baslamak gerekiyor ama cocugunuzun okuldaki basarisina ve kapasitesine de bagli.

okul derslerini etkileyegini dusunuyorsaniz yaz tatilleri daha dogru bi secim olur

TAbikide gonderin. Oglunuza yaptiginiz en buyuk iyilik olur. 5 yasinda oglum var. Ingiluzce kursu ariyorum.

Bence de gondermelisiniz. Hatta gerçekten cabalarsa ona ödül olarak tabi durumunuz da musaitse pratik yapabilecegi bir şekilde yurtdışına goturebileceginizi de belirtin derim ben. Zannedildiği kadar pahalı etkinlikler değil bunlar ve bildiğim kadarıyla çocuklara yönelik olanları da mevcut. Ve onun geleceği için büyük bir yatirim.

Benim kızımda 3. Sınıfa gidiyor.hafta sonları ingilizce kursuna göndermek isteğimi ona bugün söyledim.tabii birlikte karar vermemiz gerekiyor. sonuçta isteksiz gitmesi ona birsey kazandırmaz.ve herseyde fikrini sorarım ki;buda onunla ilgili bir durum sonuçta. Ve bana kesin bir dille hafta ici tam gün okula gittiğini,eve gelince odev,dersleri tekrar etme test cozme derken,kendine hiç vakit ayiramadigini,cumartesiyi dinlenmek kitap okumak ve Kardeşi ile oynamak için iple çektiğini,asla gitmek istemedigini belirtti.hobileri var resim lego puzzle gibi onlara vakit ayırmak istiyormus.çok kararlıydi.iyiliği için gitmesini istiyordum
Ama ona kötülük yapabilirim zorlarsam diye düşündüm ve vazgeçtim. Dogrumu yaptım bilmiyorum. Sonuçta kendini bilen ve istekleri ve hayatını yönlendirebilen bir cocuk. Ben çocukların çok sıkılması taraftarı değilim.zaten yaş ilerledikçe sorumlulukları articak. Yani isteğine bakın çocuğunuzun derim.bu arada kızım son derece başarılı bir çocuktur. Hani istememesi bununla alakali değildir. Cocugunuzla konuşun önce Bence.

Merhaba,
Ben yabanci dil ogretmenligi yaptim bir sure, eger cocugunuzun hevesi varsa mutlaka gondermelisiniz. Bunu dersten cok hobi gibi gorebilirse hem cok da zevk alacaktir.

Ben ingilizcenin o kurslarla öğrenileceğini düşünmüyorum pek.
Ailem beni 2 . sınıfta yazdırmıştı ingilizce kursuna ,2 yıl gittim .5. sınıfta anadolu liseleri sınavları vardı,ara verdim.Anadolu lisesine geçipte hazırlık okumaya başlayınca aslında neredeyse hiç ingilizce öğrenmemiş olduğumu gördüm.
İngilicenin yoğunlaştırılmış programlarlar,reading,writing,speaking ve grammer derslerinin hepsinin birden görülmeden oturacağınıda düşünmüyorum.
Gerçekten iyi ingilizce öğrenmek için ya ingilizce hazırlık okunacak,yada 2-3 aylık yurtdışı kurslarına gidecek çocuklar.
Kursta hiçbirşey öğrenemez demiyorum,ama boşa kürek çekmek bence,özelliklede küçük yaş çocuklar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…