oğlum için dualarınızı bekliyorum

rabbim oğlusunuza ve hepimizin yavrularına sağlıklı, sıhhatli, afiyetli, uzun ömürler nasip etsin. çok sevindim iyi olmasına. canım bir akrabamızın çocuğu kalp romatizması geçirmişti öyleki doktorlar ümitlerini kesmişti babası birde kurban kestireyim demiş daha kestirdiği gün çocuk iyileşmeye başladı . doktorlar durumuna şaşırdılar eko çekiyorlar kalbi ter temiz çıkıyor .tecrübeyle sabittir sana tavsiyen canım kurban kesersen daha iyi olur tüm hastalara acil şifalar...........

Allah ım rahmet kapına geldik el açdık ellerimizi boş çevirme.mededine düşmüş kullanırız bizlere medet Allahım. bu küçük yavrucuğun sen koruyucusu sen kollayıcısı ol. biliriz ki sen kullarının dualarını duymazlıkdan gelmessin. bizleri aciz kılmayıp dualarımızı kabul eyle amin..Allah yar ve yardımcın olsun.açil şifalar diliyorum. dualarım seninle yavrunla olacak.kabul olur inşallah..

ayyy ne güzel dua bu ya çoook mutlu oldum canım arkadaşım....

rabbim oğlusunuza ve hepimizin yavrularına sağlıklı, sıhhatli, afiyetli, uzun ömürler nasip etsin. çok sevindim iyi olmasına. canım bir akrabamızın çocuğu kalp romatizması geçirmişti öyleki doktorlar ümitlerini kesmişti babası birde kurban kestireyim demiş daha kestirdiği gün çocuk iyileşmeye başladı . doktorlar durumuna şaşırdılar eko çekiyorlar kalbi ter temiz çıkıyor .tecrübeyle sabittir sana tavsiyen canım kurban kesersen daha iyi olur tüm hastalara acil şifalar...........

erkek çocuklar için akika kurbanı kesilmesi gerekiyor zaten kesicez inşallah duan ve tavsiyen için sağol canım

cnm bak seni burada da buldum arkadaşım..cnm sonuçlar güzel çıkmış öncelikle çok sevindim.eğer her şeyin daha da güzel olacağına inandırırsan kendini daha da güzel olacak eminim.umudunu kaybetme.geçireceğin güzel günleri düşün ve mutlu ol cnm benim..allah ım sağlık,şifa versin bol bol cnm benim.yüzün gülsün hep..

aaaa yüreği güzel arkadaşımmmmm!!!!! çok mutlu oldum seni görünce yine her zaman ki gibi yüzümü güldürdün rabbim seninde sevincini huzurunu eksik etmesin

Benim oğlumda 2 aylıkken böbrek ameliyatı oldu, seni çok iyi anlıyorum..Allah ım sen yavrularımıza şifa ver dermansız dertten koru onları bize bağışla...

Back