oğlum için dualarınızı bekliyorum

Allahım inşaallah güzel haberler alır arkadaşımız.
Bu ve bundan sonraki tüm kontrollerde hiç bir
olumsuzlukla karşılaşmaz.(Amin)
Çok geçmiş olsun.

bir aylıkken böbrek ameliyatı geçiren oğlumun salı günü rutin konturolü var diğer böbreğinde de aynı sorun olduğu için her konturolde kalbim ağzımda gidiyorum hastaneye
yani arkadaşlar belki suan siz okurken hacet kapıları açık oluverir hadi bi duada sizden oğulcuğuma
o iyi olsun rabbim....

canım allah şifa versin inşallah biran önce sağlığına kavuşur. Dualarımız onunla ve seninle annesi allah yar ve yardımcınız olsun.

Rabbim acil şifalar versin bebeğinize. İnşallah en kısa zamanda çok güzel haberler alırsınız.

Allâhümme Rabbe'n-nâsi ezhib'il-be'se; işfî en- te'ş-şâfî lâ şifâe illâ şifâeke şifâen lâ yuğâdirü sakamen).

Manası: "Allahım! Ey insanların Rabbi! Sıkıntıyı gider. Şifa ver. Zira sen şifa verensin. Senin verdiğin şifadan başka şifa yoktur. Senin şifan hastalık bırakmaz.

allah razı olsun arkadaşım mutlaka okuycam

offff offf yarama tuz bastın sanki.boyle tedavısı zaman alan hastalıklar hem aıleyı hem cocugu hırpalıyor.ama en azından kendım ıcın hep sunu dıyorum hamdolsun kı sıfası olan derdımız var.ya olmasaydıııııııı Rabbım kımseyı evladıyla sınamasın.sanada cocugunda tez zamanda hayırlı sıfalar nasıp etsın

o kadar haklısın ki zaten hiç isyan etmedim inan defalarca hastaneye yattık o geçirdiğim zor zamanların acısı hala içimde tam kendi halime üzüleceğim zamanda rabbim öyle birşey çıkartıyordu ki karşıma kendi derdimi unutuyordum çok şükür şifası var diyebiliyordum senin dediğin gibi allah seninde yardımcın olsun kardeşim

bir aylıkken böbrek ameliyatı geçiren oğlumun salı günü rutin konturolü var diğer böbreğinde de aynı sorun olduğu için her konturolde kalbim ağzımda gidiyorum hastaneye
yani arkadaşlar belki suan siz okurken hacet kapıları açık oluverir hadi bi duada sizden oğulcuğuma
o iyi olsun rabbim....

Allahim yar ve yardimcin olsun canim kuzuna da safi sifatiyla sifalar versin sana bagislasin onu. Dualarim onunla..

acil şifalar minik yakışılıya, hiç korkma annesi tüm testler güzel çıkacak. istanbulda mısınız ? hangi çocuk nefroloğuna gidiyorsunuz ?

bu hastalığı hamileliğimde öğrendim doğumu zeynep kamil hastanesinde yaptım o nedenle bebeğimin takibide orda yapıldı orda tanıdık doktorlar vardı doğum öncesinde muaynehanesine gittiğim doktorun tavsiyesiyle yani, özel bir doktor yok cerrahideki tüm doktorları tanıyoruz artık.

dua eden bütün arkadaşlarım oğlumun sonuçları güzel çıktı bir öncekinden daha iyi hatta 6 ay sonra tekrar dua istiycem sizlerden:16:
allah herkesin gönlünden geçen duaları geri çevirmesin inşallah teşekkürler teşekkürler............................

dua eden bütün arkadaşlarım oğlumun sonuçları güzel çıktı bir öncekinden daha iyi hatta 6 ay sonra tekrar dua istiycem sizlerden:16:
allah herkesin gönlünden geçen duaları geri çevirmesin inşallah teşekkürler teşekkürler............................

Henüz yeni gördüm bu konuyu..Çok çok geçmiş olsun..Neyse ki çok güzel haberler almışsın..Allah oğluna bir ömür sağlık sıhhat versin, hep yüzünü güldürsün..Allah hiç birimizi evladıyla sınamasın..:nazar:

Allah ım rahmet kapına geldik el açdık ellerimizi boş çevirme.mededine düşmüş kullanırız bizlere medet Allahım. bu küçük yavrucuğun sen koruyucusu sen kollayıcısı ol. biliriz ki sen kullarının dualarını duymazlıkdan gelmessin. bizleri aciz kılmayıp dualarımızı kabul eyle amin..Allah yar ve yardımcın olsun.açil şifalar diliyorum. dualarım seninle yavrunla olacak.kabul olur inşallah..

Allah ım rahmet kapına geldik el açdık ellerimizi boş çevirme.mededine düşmüş kullanırız bizlere medet Allahım. bu küçük yavrucuğun sen koruyucusu sen kollayıcısı ol. biliriz ki sen kullarının dualarını duymazlıkdan gelmessin. bizleri aciz kılmayıp dualarımızı kabul eyle amin..Allah yar ve yardımcın olsun.açil şifalar diliyorum. dualarım seninle yavrunla olacak.kabul olur inşallah..

cnm bak seni burada da buldum arkadaşım..cnm sonuçlar güzel çıkmış öncelikle çok sevindim.eğer her şeyin daha da güzel olacağına inandırırsan kendini daha da güzel olacak eminim.umudunu kaybetme.geçireceğin güzel günleri düşün ve mutlu ol cnm benim..allah ım sağlık,şifa versin bol bol cnm benim.yüzün gülsün hep..

Back