- 30 Haziran 2011
- 1.808
- 34
- 358
- Konu Sahibi dahimiyimneyim
-
bir aylıkken böbrek ameliyatı geçiren oğlumun salı günü rutin konturolü var diğer böbreğinde de aynı sorun olduğu için her konturolde kalbim ağzımda gidiyorum hastaneye
yani arkadaşlar belki suan siz okurken hacet kapıları açık oluverir hadi bi duada sizden oğulcuğuma
o iyi olsun rabbim....
Allâhümme Rabbe'n-nâsi ezhib'il-be'se; işfî en- te'ş-şâfî lâ şifâe illâ şifâeke şifâen lâ yuğâdirü sakamen).
Manası: "Allahım! Ey insanların Rabbi! Sıkıntıyı gider. Şifa ver. Zira sen şifa verensin. Senin verdiğin şifadan başka şifa yoktur. Senin şifan hastalık bırakmaz.
offff offf yarama tuz bastın sanki.boyle tedavısı zaman alan hastalıklar hem aıleyı hem cocugu hırpalıyor.ama en azından kendım ıcın hep sunu dıyorum hamdolsun kı sıfası olan derdımız var.ya olmasaydıııııııı Rabbım kımseyı evladıyla sınamasın.sanada cocugunda tez zamanda hayırlı sıfalar nasıp etsın
bir aylıkken böbrek ameliyatı geçiren oğlumun salı günü rutin konturolü var diğer böbreğinde de aynı sorun olduğu için her konturolde kalbim ağzımda gidiyorum hastaneye
yani arkadaşlar belki suan siz okurken hacet kapıları açık oluverir hadi bi duada sizden oğulcuğuma
o iyi olsun rabbim....
ALLAH BÜTÜN ŞİFAY OGLUNA HAYIRLI KLSIN
RABBİM HEP YANINDA OLSUN MASUM YAVRUNUN
ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM VE DUAMI EKSİK ETMİYORUM
acil şifalar minik yakışılıya, hiç korkma annesi tüm testler güzel çıkacak. istanbulda mısınız ? hangi çocuk nefroloğuna gidiyorsunuz ?
dua eden bütün arkadaşlarım oğlumun sonuçları güzel çıktı bir öncekinden daha iyi hatta 6 ay sonra tekrar dua istiycem sizlerden
allah herkesin gönlünden geçen duaları geri çevirmesin inşallah teşekkürler teşekkürler............................
Allah ım rahmet kapına geldik el açdık ellerimizi boş çevirme.mededine düşmüş kullanırız bizlere medet Allahım. bu küçük yavrucuğun sen koruyucusu sen kollayıcısı ol. biliriz ki sen kullarının dualarını duymazlıkdan gelmessin. bizleri aciz kılmayıp dualarımızı kabul eyle amin..Allah yar ve yardımcın olsun.açil şifalar diliyorum. dualarım seninle yavrunla olacak.kabul olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?