oğlum için dualarınızı bekliyorum

dahimiyimneyim

sen öpsen geçermi anne
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
172
10
318
bir aylıkken böbrek ameliyatı geçiren oğlumun salı günü rutin konturolü var diğer böbreğinde de aynı sorun olduğu için her konturolde kalbim ağzımda gidiyorum hastaneye
yani arkadaşlar belki suan siz okurken hacet kapıları açık oluverir hadi bi duada sizden oğulcuğuma
o iyi olsun rabbim....

bir aylıkken böbrek ameliyatı geçiren oğlumun salı günü rutin konturolü var diğer böbreğinde de aynı sorun olduğu için her konturolde kalbim ağzımda gidiyorum hastaneye
yani arkadaşlar belki suan siz okurken hacet kapıları açık oluverir hadi bi duada sizden oğulcuğuma
o iyi olsun rabbim....

geçmiş olsun cnm.. inş.güsel haberlerle dönersin...

o iyi olsun rabbim....

Allah tez zamanda şifasını versin oğlunuzun.inşallah diğer böbreğinde bir sorun olmadan atlatır hastalığını.Allah yavrularımızı bize bağışlasın sağlık versin onlara.

Allâhümme Rabbe'n-nâsi ezhib'il-be'se; işfî en- te'ş-şâfî lâ şifâe illâ şifâeke şifâen lâ yuğâdirü sakamen).

Manası: "Allahım! Ey insanların Rabbi! Sıkıntıyı gider. Şifa ver. Zira sen şifa verensin. Senin verdiğin şifadan başka şifa yoktur. Senin şifan hastalık bırakmaz.

offff offf yarama tuz bastın sanki.boyle tedavısı zaman alan hastalıklar hem aıleyı hem cocugu hırpalıyor.ama en azından kendım ıcın hep sunu dıyorum hamdolsun kı sıfası olan derdımız var.ya olmasaydıııııııı Rabbım kımseyı evladıyla sınamasın.sanada cocugunda tez zamanda hayırlı sıfalar nasıp etsın

kuzum benim ya daha bir aylıkken ameliyat mı oldu :(

çok çok geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallah bir daha böyle bir şeyle canı yanmasın bebişin.

Allah kimseyi hastalıkla evladıyla sınamasın inşallah

o iyi olsun rabbim....

ALLAH BÜTÜN ŞİFAY OGLUNA HAYIRLI KLSIN
RABBİM HEP YANINDA OLSUN MASUM YAVRUNUN
ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM VE DUAMI EKSİK ETMİYORUM:nazar::nazar:

canım benım rabbım oglusuna tez zamanda acil sıfalar versın insallah amin...

Son düzenleme:
bebisimize ve size gecmis olsun.. Allahim yardimciniz olsun...insAllah tez zamanda sagligina kavusur...

o iyi olsun rabbim....

amiin annesi Allah şifalar versin. RABBİM tüm şifa beleyenlre derman olsun inşallah

acil şifalar minik yakışılıya, hiç korkma annesi tüm testler güzel çıkacak. istanbulda mısınız ? hangi çocuk nefroloğuna gidiyorsunuz ?

Back