Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pedagog adem güneşin çocukluk sırrı ve güvenli baglanma kitapları varsa istiyorummm
bende adem güneşin bütün kitaplrı var ama satmaya kıyamıyorum tekrar tekrar okuyorum :) umarım bulursun
Bende şişme yelek, uzun ve kısa kollu 2 yaş gömlekler var ama yeni sistemde nasıl resim yükleniyor bir türlü çözemedim. Özelden mail adresi yollarsanız resimleri atarım.gömleklerinizi bekliyorummm
bende bunlar var arkadaşım beğenirsen
kırmızı kareli uzun kollu gömlekte 15-18 yazıyor ama daha büyük benim oğlum şişiko ve 17 aylık şu an ama ona bilw büyük ki gören 3 yaşında der benim danaya :)
Canm fiyatlarını da alabilir miyim uygun olursa sevinirm..
Mail adresi yolladım sizeBende şişme yelek, uzun ve kısa kollu 2 yaş gömlekler var ama yeni sistemde nasıl resim yükleniyor bir türlü çözemedim. Özelden mail adresi yollarsanız resimleri atarım.
Bu arada biri bana yeni düzenlemede nasıl resim yüklenir, albüm nasıl hazırlanır bilgilendirirse çok memnun olurum...
Ca ve kanz son ne kadar olur canm? Yeni olduklarından fiyatlar pahalı ama kargo da olunca mağaza fiyatına yaklasıyoLCW, C&A, SOBE 15 TL
SOBE MAVI BLUZ VE KANZ GÖMLEK 10 TL
Ürünlerin hiçbiri kullanilmamis bu arada; )
Ikisini 20 ye bırakırım o zaman![]()
Porselen salatalık kase takımı25 tl kullanılmadı sıfır![]()
canm bu ca gömlek ve dier konunda turuncu yamurluk duruyorsa bu takım ile takas yapar mısın
canm kanz gömlegin önündeki kravat gibi olan parca cıkabiliyor mu yoksa dikili miIkisini 20 ye bırakırım o zaman![]()
Yok yapisik oraya cikmiyorcanm kanz gömlegin önündeki kravat gibi olan parca cıkabiliyor mu yoksa dikili mi
Canm ödemeyi nasıl alıyorsun ca gömleği çok beğendim başka yok mu ekleyeceginYok yapisik oraya cikmiyor