Bebek Beslenmesi Oglum hicbirsey yemek istemiyor :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

pays_bas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
45
0
86
- Yurtdışı
1 yasinda bir oglum var, gecen hafta 2 kez asi oldu, ve o gun bugundur istahi tamamen kayboldu diyebilirim. Hicbir sekilde istahsizligi daha once yasamadi ve verdigim herseyi severek yerdi. Simdi ise mama dahil (ki mamasini cok severdi) neredeyse hicbisey yediremiyorum. Zorla iki kasik corba icirdim az once onu da zoraki aldi. Iki gundur birde bogazinda balgam ve burnu tikali. Belki onunda etkisi var ama gecen hafta basladi ve baya uzun surdu. Doktora sordum olur boyle cocuklarda arada istahsizlik diyor ama bu da cok uzun surdugu icin canim cok SIKILIYOR... Ne yapsamki bilemiyorum.. yardimci olursaniz cok sevinirim... ha bu arada ben hollandada yasiyorum...

canım rahatsızlığından olabilir bence çünkü benimde kızım 1 yaşında ne zaman diş çıkarsa keyfi çakıyor yemek yemekte zorlanıyorum.sen oğluna herhangi bir vitamin yada iştah açıcı birşey veriyormusun.

merhaba bende oğlumun iştahsızlığı için dr la görüştüm balık yağı şurubu verdi birde çinko şurubu verdi zinconun çinko eksikliği olduğundan değil ama iştahı açılsın diye diş te çıkarıyordu ondanda iştahsız olur dedi dr. burun tıkanıklığı ve balgam alerjik olabilir alerji sadece ciltte meydana gelen birşey değildir balgam ve burun tıkanıklığıda yapabişlir eğer uzun sürüyorsa öyledir dr a danışarak zirtex alerjik şurub verebilirsin üst solunum yollarını açıyor. geçniş olsun

canim benimde kızım 14.ayının içinde ve obur gibi yiyen çocuk gittiiiiiiiii yerine bambaşka bir cocuk geldi sanki..aynı benimkide öyle canimçama biryerde okumuştum bebekler 1 yaşına girdikten sonra anneyle arasinda yemek savaşlari çıkıyormuş kendi özgürlüklerini ilan ettikleri içinmiş bbu...birde dişlerden çok kaynaklanıyor.benimkide sımsıkı kapatıyor agzini açabilene aşkolsun..geçer diye ümid ediyorum..sagliklari yerinde olsunda hepsi hallaolur allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…