Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar oğlum doğduğundan beri hep mamayla beslendi.ek gıdaya bunun için erken geçmek zorunda kaldık.yemesinde bir problem yok çok şükür.ama herşeyi artık kaşıkla yemek istiyor.gece uyandığında biberonla vermeye çalışıyorum yemeden geri uyuyor.ne yapabilirim .gece yemeyince aç kalıyor diye endişeleniyorum.biberonuda bıraksın istemiyorum.biryere gittiğimde banada zor oluyor kaşıkla yedirmek.çünkü evde sele serpe,döke saça yiyor.lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
sevgili ahsen bende aynı sorunu yaşıyorum kaşık alıyoruz ama biberonu almıyoruz gece acıkıyor bendede fazla anne sütü kalmadı gecenin bi vakti kaşıkla mama veriyorum üzerine biraz su içip yatırıyorum yoksa aç kalıyor gece boyu ağlıyor.bende doyuruyorum geceler uzun
Benim kızımda kaşıkla yemek istemiyor, elle yiyor yaa... 7 ayımızı doldurduk. Hele kendi kaşığıyla hayatta almıyorrr. Büyük çatalıyla yiyor bazen, çoğunlukla elle. Yani ekmeğe ban, elle ver misali.
bilemiyorum ne yapacağız.