• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum hakkında

bengumm

🌟
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
1.636
1.952
53
Merhaba arkadaşlar benim evladım 2 yaşıni 2 ay geçti geçenlerde hafif düzeyde otizm teşhisi kondu ama genede merak ettiğim şeyler var. Oğlum hiçbir şey işaret etmiyor istediğini söyleyemiyor sadece biz su içiyorsak ağlayarak susadigni belli ediyor sonra kelimesi hiç yok konusmuyor . Komut almıyor baybay yok öpme yok çiğneme yok . Alkış yapabiliyor ailesini tanıyor. Özel eğitime gidiyoruz öğretmeni bence otizm bile değil dedi ama aylardır hiçbir gelişme yok baybayi dahi öğretemedim bide 3 4 gündür kendi kafasına vuruyor çok üzülüyorum tavsiyesi olan varmıdır

Merhaba arkadaşlar benim evladım 2 yaşıni 2 ay geçti geçenlerde hafif düzeyde otizm teşhisi kondu ama genede merak ettiğim şeyler var. Oğlum hiçbir şey işaret etmiyor istediğini söyleyemiyor sadece biz su içiyorsak ağlayarak susadigni belli ediyor sonra kelimesi hiç yok konusmuyor . Komut almıyor baybay yok öpme yok çiğneme yok . Alkış yapabiliyor ailesini tanıyor. Özel eğitime gidiyoruz öğretmeni bence otizm bile değil dedi ama aylardır hiçbir gelişme yok baybayi dahi öğretemedim bide 3 4 gündür kendi kafasına vuruyor çok üzülüyorum tavsiyesi olan varmıdır
Ozel egitim aldiginiz yeri degistirme sansiniz var mi? Bazi kitaplar var otizmle ilgili onlari arastirip alip okuyun. Sadece ogretmenler degil sizde evde egitime devam etmelisiniz. Paketli yiyeceklerden kesinlikle uzak tutun. Burada Karpuzlu araba Karpuzlu araba vardi sanirim onunda cocugu otizmliydi belki yardimci olur.

Ozel egitim aldiginiz yeri degistirme sansiniz var mi? Bazi kitaplar var otizmle ilgili onlari arastirip alip okuyun. Sadece ogretmenler degil sizde evde egitime devam etmelisiniz. Paketli yiyeceklerden kesinlikle uzak tutun. Burada Karpuzlu araba Karpuzlu araba vardi sanirim onunda cocugu otizmliydi belki yardimci olur.
Merhaba daha oncede konusuna yazmiştım 😊 kıtaplar gerçekten yol gosterıcı oluyor bendekı kıtaplarıda atmıştım konu sahıbıne. Aldımı bilmiyorum ama bazı şeylerıde deneyımleyerek öğrenecek. Başlarda hepımız afallıyoruz ama sonra bir yolunu buluyoruz. Bızımkıde rıtuel halıne getırmıstı araçlarda hep aynı koltuğa oturmak ıstıyordu oturamayınca 45 dk yol boyunca krız gecırıyordu. Sonra yolunu buldum şükür krız anında gözüne bakmıyorum hıcbısı yok gıbı davranıyorum günden güne krız dakıkası düştü 🤗🙏 neredeyse hıc yasamıyor artık. Çok zordu hatırlayınca bıle fena oluyorum. Kıtaplar tabıkı yardımcı zamanda herseyın ılaci konu sahibi çocuğunu gözlemleyerek nasıl bu yol ızlemesını ogrenıcek

Back