Oğlum günde 7 kere kaka yapıyor

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
Merhabalar özellikle buraya sormak istedim umarım taşınmaz.Oğlum iki buçuk yaşında henüz bağlıyız.son 5 gündür günde 7 yada 6 kere kaka yapıyor.bugün sabahtan beri düşünün saat 12. Üçüncü kez kaka yaptı ishal yada kabiz degil.Ne yapicam şaşırdım kaldım miktarida normal.Gun boyu bez değiştiriyorum.doktora goturmelimiyim anlamadım.bir hafta öncesine kadar normaldi

Merhabalar özellikle buraya sormak istedim umarım taşınmaz.Oğlum iki buçuk yaşında henüz bağlıyız.son 5 gündür günde 7 yada 6 kere kaka yapıyor.bugün sabahtan beri düşünün saat 12. Üçüncü kez kaka yaptı ishal yada kabiz degil.Ne yapicam şaşırdım kaldım miktarida normal.Gun boyu bez değiştiriyorum.doktora goturmelimiyim anlamadım.bir hafta öncesine kadar normaldi

Ay benim yeğenim böyle.
11 yaşında şimdi günde en az 5 kez tuvalete gider. Bu yüzden gelişimi yolunda gitmiyor bir türlü.

Sizin sürekli olan bişey değilmiş, bir süre daha takip edin. Düzelmezse götürün bir muayeneye.

Ay benim yeğenim böyle.
11 yaşında şimdi günde en az 5 kez tuvalete gider. Bu yüzden gelişimi yolunda gitmiyor bir türlü.

Sizin sürekli olan bişey değilmiş, bir süre daha takip edin. Düzelmezse götürün bir muayeneye.
Ayyyy şaka gibi ya.yigeninize ne diyor doktorlar.hani ishal olsa kabul olsa anliycam ama senin bir elma yedi 5 dak sonra hadi bakalım hepsindede normal bir dışkı kadar yani.öyle yapicam aksi gibi yoğun bir haftaya gireegim inşallah sorun cikmaz

Yanlis biliyor olabilirim ama ishal degilse .bi kisi gunde bir sefer buyuk tuvaletini yaparmis.
Belki yedigi biseyden dolayi da olabilir.

Normalde tuvalet duzeni nasıldı?benım kızımda günde bes kez kaka yapardı.gelişimide gayet saglıklı ıdı.her bezı kaka ile açardım.dr yemesıne baglı dedi.baktımkı dogru soyluyor.yogurduna cevızlı karısım fln yprdım.her yemekten sonra bir kez yapardı .şuan bezden kestım günde bır standart.hala arada ıkı üçte oluyor.

Bu arada kusura bakmayın bazı kelimler klavye tarafından değiştiriliyor

Normalde tuvalet duzeni nasıldı?benım kızımda günde bes kez kaka yapardı.gelişimide gayet saglıklı ıdı.her bezı kaka ile açardım.dr yemesıne baglı dedi.baktımkı dogru soyluyor.yogurduna cevızlı karısım fln yprdım.her yemekten sonra bir kez yapardı .şuan bezden kestım günde bır standart.hala arada ıkı üçte oluyor.
Normalde bir.kere yapardı bazen çok nadir iki kereydi.Ne yapicam anlamadım kaka temizlemekten başka ise basliyamiyorum

iki den fazlası normal degil diye biliyorum hastaneye goturmuyosan bile sağlık ocagini arayıp bilgi alabilirsin

Gotur bi gaita tahlili ver,icin rahatlasin.Usutmus olabilir,enfeksiyon da olabilir.Son disler cikiyo da olabilir mi :KK76: en guzeli doktor teshisi

benim oğlumda birbuçuk yaşındayken filan böyleydi.aylarca her yemek yediğinde her ağzına bir şey attığında kaka yapıyordu.isal filanda değildi.yediği anda beş dak geçmeden çıkarıyordu.sonra ne olduysa aniden düzeldi bu durum.

Ayyyy şaka gibi ya.yigeninize ne diyor doktorlar.hani ishal olsa kabul olsa anliycam ama senin bir elma yedi 5 dak sonra hadi bakalım hepsindede normal bir dışkı kadar yani.öyle yapicam aksi gibi yoğun bir haftaya gireegim inşallah sorun cikmaz

Sindirim sistemi çok hızlı çalışıyor. Prematüre doğmuştu zaten onunla da bir ilgisi var sanırım.
Şimdi tekrar yapılıyor hormon testleri falan. Bişey çıkmaz umarım.

Bir sıkıntı olmuş ya yediği dokunmuştum ya da üşütmüştür

Muz patates makarna pirinç yedirin bşr süre

Ay benim yeğenim böyle.

Sizin sürekli olan bişey değilmiş, bir süre daha takip edin. Düzelmezse götürün bir muayeneye.[/QUOTE
Alerji testi yaptırın bence. Benim kızım yer fıstığı yediği zaman oluyordu öyle. Ve af edersiniz gıdalar iyice parçalanmadan çıkıyordu. Meger ondanmış.

Umarım çocugunuzun testleri temuz çıkar.sadece sindirim sistemi iyi çalılıyor olur.bende bir kaç ay öncesine kdr aynı dertten muzdarıp biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.saglıkla kalın

7 Cok fazla gercekten.

Yetiskinlerde gunde uc keze kadar normal,bebekler icin farkli bi durum var mi bilemiyorum ama bence doktora bi gosterin.

X