• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlum gece hıc uyumadı

kibela24

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
6.200
48
683
44
Ağrı
dun gece oğlum hıc uyumadı oksurdu hapsırdı...

sabah nasıl ettım hatırlamıyorum

bugun doktora gıttık..

cok sukur bronşit falan degıl
grıp olmuş..4,bucuk aylık bosuna antubıyotık vermıyelım dedı..

kabızlıgına karsı su ıcır dedı....

sutun yetıyor dedı 3 kılo dogmustu 6 300 kılosu
ek gıdaya başlama sonra alerjık sorunlar olabılır dedı 6 ayda başla dedı..bu sıcaklarda sadece cıt cıtlı badıyle duruyor...

grıp olmuş.

sızler sıcaklarla nasıl baş edıyorsun..

Geçmiş olsun canım
Rabbim şifa versin tez zamanda
havaların sıcaklığı o miniklere dokunmasa keşke
biz bile aldanıyoruz malesef

geçmişlsun canım. ben askılı giydiroyum. gecede üstünü örtmediği için kısa kollu altına da pijama giydiriyorum. Ağrı dasın galiba. soğuklar başlamadımı oralarda.

canım çok geçmiş olsun benim kızmda şiddetli tutuldu yavrum benim geçmedi ilaçlar fayda etmedi 15 gün oldu şimdede antibiyotik verdi dr.

canım öncekikle geçmiş olsun geçen gece biz de benzer bir durum yaşadık ve doktora gittik hapşırma falan da yoktu öksürük vardı ve antibiyotik verdi mecburen kullanıyorum size ne verdi ilaç olarak doktorunuz

çok geçmiş olsun cnm bende çıtçıtlı yarım kollu badiyle durduyorum ama altını muhakkak çorap giydiriyorum uyurkende hafiften örtüyorum üzerini ne olur nolmaz...

geçmiş olsun. benim kızımda sabahları he öksürüyor üstünü açtığından. çok sıcak buralar.
1 şişe mukoral kullandık yok geçmedi.
her sabah göğsüne ve sırtına havlu ısıtıp koyuyorum işe yarıyor.

geçmiş olsun. benim kızımda sabahları he öksürüyor üstünü açtığından. çok sıcak buralar.
1 şişe mukoral kullandık yok geçmedi.
her sabah göğsüne ve sırtına havlu ısıtıp koyuyorum işe yarıyor.
benımkıde sureklı ustunu acıyor cokkk terlıyor canımm

Back