Oğlum Fatih Talha'm geldi.

Esrabuse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
45
6
36
İstanbul
İlk hamileliğimi düşük yaptıktan sonra 2. Hamileliğimi eşim ile birlikte büyük bir titizlik ile üzerinde durarak her ayrıntıya önem vererek bir hamilelik yaşadık. Yaşadık diyorum çünkü eşim ile birlikte herşeyi beraber yaşadık. Düşük yaptıktan sonra doktorlara gittik nedenini çözmeye çalıştık ilk etapta kilom ile ilğili doktorlara aile hekimine gittik ilaçlar kullandım özellikle kan yapıcı d vitamini ilaçları bunlar. Sonra testler vesaire birşey çıkmayınca kadın doğuma randevu alarak düşük sebebini araştırmak istediğimizi sorduk tabi bunun özel hastanelerde 2 bin tl yi geçeceğini devlet araştırma hastanelerinde ise 3 düşükten sonra bakıldığını öğrendikten sonra hamile kalmaya karar verdik. Ve düşük yaptıktan 4 ay sonra hamile kaldım. çünkü doktor 3 ay en az hamime kalma dedi. Hamile olduğumu öğrendikten sonra hem özel hastane hem devlet hastanesi 2 hastaneye birden har ay düzenli kontrole gittim. Tabi ilk düşük yaptığımda yoğun çalışmanın etkisi olduğunu düşünerek 2. Hamileliğimi evimde dinlenerek geçirdim. Neyse konumuza dönelim. 2 hastane ve doktorlara devamlı gittik testleri vesaire hep dikkatlice yaptırdık. Özellikle vitamin ve lan yapıcı ilaçları düzenli kullandım ve kan yapıcı yiyeceklere ağırlık verdim. Özellikle hamile kalmadan öncede kan yapıcı ilaçlar kullandığım için Demir depolarım dolmuştu Buda hamilelikte ve sonrasında çok işime yaradı. Hamilelikte çok ama çok önemli bir konu kan özellikle hayvan sakatatları alıp alıp yedik. Sevmesem de 😒 ama iyiki yemişim tabi bu arada doktorlara düzenli olarak gidip gelmeler ve en ufak sorun dahi olsa doktorla paylaştık. Mesela akıntı rengini nasıl olduğunu vesaire herşeyi söyledik. Enfeksiyon için gene doktor fitil yazdı onuda düzenli kullandık. Testlerde karında oğlum büyüdüğü için ve kan ihtiyacı arttığı için hgb düşük çıktı 9.7 gibi tabi yükseltmek için kan yapıcı ilacı günde 2 ye çıkardık. Ve ilaç kulşanırkende bu site ve Google sağolsun gene araştırmalar yapıp nasıl kullanılması en faydalı nasıl olur o şekilde kullandım. Kan değerlerim bir dahaki test te yükseldi çok fazla değil ama 10.7 oldu ve doğuma bu değerler ile gittim. Kan sorunu takviyesine gerek kalmadı Allah'a çok şükür. Evet geldik son ayımıza artık son ayım ve son haftalar geldi biz doğumu devlet hastanesinde düşünüyorduk maddi açıdan ama olmadı. Nedeni ise şöyle anlatayım son haftalar yani 40. Hafta doldu tabi bu arada bizim nst için gittiğimizde hiç bir şekilde sancı yoktu. Doktor ne zaman sancı olursa suyun olursa gel dedi. Tabi 41. Hafta oldu Hala sancıdan eser yok gene devlet hastanesine gittik oda sancın olmadan alamam dedi ve araştırma hastanesine git dedi. Tabi bizde özele gittik özel fazla geç olmadan 41.2 en fazla suni sancı ile bu işi başlatalım dedi ve öyle yaptık. Çünkü fazla kalırsa bebek içeride kakasını yapıp zehirlenir kötü olur dedi. Ve sancı Mayıs 19 öğle gibi verildi normal doğum için sancılar başladı ve 20 Mayıs saat 13:30 gibi doğum oldu. Ama o 1 gün ömrümden ömür gitti o sancılar beni mahvetti 😫 arada iste yeter artık sezeryan olsun diye kaç kere ağladım ama ikna ettiler beni normal doğum için ve normal doğum oldu rahimde 8 cm açılma oldu. 5 dikiş atıldı. Ve kordon kısa olduğu için doğum sancıları başlayamamış. Yani iyiki fazla uzatmamışız yoksa sonu kötü olabilirdi Allah göstermesin. Tabi doğum bitti dert bitmedi bende eve geldim 2. Günü ama ağrılarım çok kalçamın üzerine oturamıyorum doğumdan 9 gün sonra tekrar ağrılar ile hastaneye gittim ve hematom oluşmuş yani kan birikmesi oluşmuş bu kendi kendine olabiliyormuş neyseki hemen müdahale ettiler ve kurtuldum. Şimdi mi iyiyim Allah'a şükür oğlum ile ilğileniyorum artık. Özet geçilmiş bir hamilelik serüveni 👋👋👋

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.

Allah analıbabalı büyütsün inşallah. Hayırlı olsun

canım allah analı babalı büyütsün inşallah.

Hayirli olsun canim tebrikler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…