• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlum erkan yiğit kollarımda

yigitnil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
1.351
69
118
kızlar öncelikle herkese kolay doğum diliyorum.ben 20'sinde oğlumu kucağıma aldım.kilosu 3480 boyu da 50 cm.
normal doğumdan çok korktuğum için 20'sine gün vermişti doktor.bebişim sabahı bekleyemeden gece 3^te suyunu patlattı.altıma yapıyorum sandım önce ama bu çok başka bişeydi hemen eşimi uyandırdım ve eltimi çağırmasını istedim.beni apar topar duşa soktular..hemen doktoru aradık doğum başladı hastaneye gidin sabah ben gelicem dedi.nst ye bağlayacaklar seni dedi ama ben normal doğuramam diye ağlayıp duruyorum tabi.biraz evde kaldık eşim beni sakinleştirdi.saat 5'te hastanedeydik.hemen açılmama baktılar 2 cm idi.adet sancısına benzer sancılarım vardı ama hiç de dayanılmayacak gibi değildi.hemen beni yukarıya sancı odasına götürdüler eşimden ayrılmak bana çok zor geldi.asansöre bindirdikleri zaman ağlamaya başladım.kendimi çok yalnız ve güçsüz hissettim.bir de bi daha doğum evine adımımı atacağımı sanmıyorum.ebeler insanın yüzüne dahi bakmıyor ve kötü davranıyorlar.oradaki kadınları görünce panik oldum ne yapacağımı bilemedim.hasta bakıcı lavman yaptı ve dolaşmamı söyledi.yatacak yer bile göstermediler .inanın tuvalette bi bayanla oturduk sohbet ettik.sizi etkilemek istemem bu buradaki hastane için geçerli.sonra bi hasta bakıcı acıdı halime de sen nasıl olsa sezeryan olacaksın bu tarafa yat dedi ama ebelerden bi tanesi hemen beni oradan kaldırıp sancı odasına yatırdı.nst ye bağladılar.doktorum gelene kadar da kaldırmadılar. 7.50'de doktorum geldi.hazırlanmam falan derken 8.54'te sezeryan ile oğlum dünyaya geldi.sezeryana gelince kızlar o da hiç kolay değil.ben genel anestezi aldım ama uyanmam çok kolay oldu.hiç midem de bulanmadı.uyanınca ameliyat yerimin çok ağırdığını hissettim anında bi ağrı kesici yaptılar.ilk gün hep serum verildi ve ağrı kesiciler yapıldı.ikinci günü sabahı kalktım ilk kalkış biraz zor oluyor ama insan o anda güçlü hissediyor kendini.ondan sonraki yürüyüşler daha kolay.ama mutlaka dolaşın kızlar çok önemli.gözlerimi açtığımda oğlumu sordum onu görünce ağlamaya başladım.inanılmaz bir duygu bu tarifi yok.şu anki en büyük problemim göğüslerim.çok acıyor ve bir tanesi kanıyor.mecburen ara ara mama takviyesi yapıyoruz.göğüs uçları da fayda etmiyor.şimdi oğluşuma bakıp gözlerim dolu bir şekilde dolanıyorum.tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.darısı sizin başınıza.

Son düzenleme:
herkes senden haber bekliyodu seni merak ediyodu iyi olduğunuza sevindim ne güzel yaa bebişin şimdi kollarında allahım hepimize nasip etsin

allah bağışlasın canım.analı babalı büyüsün.rabbim nazarlardan korusun bebişini.hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin.amin... :))))

ben böyle doğum hikayelerini duyunca çok heyecanlanıyorum çok sevindim inan allah analı babalı büyütsün inşallah nazar değmesin
bu arada sen tecrübelisinya bişi sorucam bu suyun gelmesi nasıl oluyo
yani bende bazen bebek kafasını aşağı doğru zorluyo sanki altıma yaptırıcak gibi öyle mi patlatıyo suyu?

tebrik ederim canım Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yavruna.. yavrunla sevdiklerinle birlikte sana da..hayırlı evlat olur inşAllah ..
geçmiş olsun..darısı başımıza hayırlısıyla..

allah analı babalı büyütsün tatlım çok sevindim güzelce ikinizinde kurtulmuş olmasına...şimdi dua sırası sende yani darısı bizimde başımıza...

arzucum çok sevindim canımm sağsağlim oğluşuna kavuşmuşsun:))
Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin iyişallah
darısı bizim başımıza:))
sonra gelde şu sezeryanı anlat olurmu canımcım?

ben böyle doğum hikayelerini duyunca çok heyecanlanıyorum çok sevindim inan allah analı babalı büyütsün inşallah nazar değmesin
bu arada sen tecrübelisinya bişi sorucam bu suyun gelmesi nasıl oluyo
yani bende bazen bebek kafasını aşağı doğru zorluyo sanki altıma yaptırıcak gibi öyle mi patlatıyo suyu?

sıcak bişey hissediyosun idrarını yapar gibi canım.durmadan akıyo

Canım hadi gözün aydın kazasız kurtuldun oğlunu kucağına aldın ya gerisi boş inşallah Allah ım hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu,Allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun inşallah...

Canım benim zaten bu doüumun kolay olduğunu kimse söylemiyor ki,ama allah işte sabrını da kuvvetini de veriyor.
Allah analı babalı büyütsün,oğlun adıyla yaşasın.

Darısı bizlerin başına,biz de bir avazda kurtulalım inşallah.

kızlar hepinize teşekkür ederim.allah size de bir avazda kurtulmayı nasip etsin.allahım kolay doğumlar nasip etsin.sağlıcakla alın bebişlerinizi kucaklarınıza.

Arzucum madem suyun gelmiş,ve rahmin açılmış neden sezeryan istedin sen?

Korku mu vardı normal doğumdan?

Arzucum madem suyun gelmiş,ve rahmin açılmış neden sezeryan istedin sen?

Korku mu vardı normal doğumdan?

canım ben normal doğumdan çok korkuyordum.sancı odasına yatırdıkları zaman kadınları görünce o kadar çok dua ettim ki doktorum gelsin de bir an önce sezeryan olayım diye anlatamam.

anladım canımm
Benim de ne olacağım hala belli değil şu an normal doğum
sancı bekliyorum ama son anda bir terslik olur falan bilemem
tabii sezeryan da olabilirm..

Gözün aydın canım..Allah analı babalı büyütsün..İnşallah bu dönemleri kolayca sağlıkla geçirirsiniz...

Doğum hikayeni merakla bekliyordum.Gerçi biraz zor olmuş ama kurtulmuşsun gözün aydın.hihoyyyta.s.Allah sana ve bebeğine uzun ömürler versin.:emir_bebek:Bu arada ben normal doğum yapıcam,ilki de normaldi.Doğum yapacak arkadaşlar korkacak bişi yok.İçiniz rahat olsun.

Back