- 6 Haziran 2008
- 2.994
- 9
11 haziranda nişanım geldi demiştim daha sonra hemen sancı girmeye başladı belden ve kasıktan sıklaşmaya başlayınca hastanenin yolunu tuttuk çok zor bi doğum geçirdim 24 saat sancı çektim açılmam geç olunca suni sancı verdiler oda beni perişan etti açılmam bi türlü gelişmedi perişan oldum resmen epidural anestesi istermisin dediler evet dedim verdiler çok rahatladım bu sefer açılmam tamamladı ıkınmama rağmen bebek gelmedi bi türlü fenalaşmışım yorgun düştüm oksijen verdiler bebeğin kalp atışları düşmeye başlamış sonra düzeldim bida ıkınma çalışmaları fakat yine yok herşey normal olmasına rağmen bebeğim kendini itmediği için doğum gerçekleşemiyomuş tembel yani benim oğlum sonra hastanedeki bütün dr. ve hemşireler gidip geldiler herkes doğum yaptı ben kalmışım ama yalvarıyorum artık sezeryana alın beni kurtarın diye ölüm gibiydi benim için baş edemeyince proflar geldi vakuma karar verdiler vakumu taktılar 3 dr biden kaburgama dirsekleyerek bastırdılar kırcaklardı nerdeyse bende ıkınmaya devam ettim sonunda gelmeyi başardı ama hala kaburgamdan dolayı sancı çekiyorum dikişlermde çok fazla her yerim yırtılmış çok zor oldu ama oğlumu gördüğüm an herşey bitti şimdi çok mutluyuz ama 2. çocuğu yapma korkutuyo açıkcası