Allah oğlunuza ve size uzun ömürler versin. :)
kızlar hepinize merhaba 11.11.2012 saat 10:50 de oğlumu mecburi sezaryanla dünyaya getirdim.
10 kasım sabah 7de sularım gelmeye başladı ve hastaneye gittim sularım geldigi için yatış verdiler.24 saat sancıyı bekleyecegimi ve 10 cm açılma olduktan sonra doğum yapabilecegimi söylediler.Neyse saatler ilerlemeye başladı sancım yok ama suyum devamlı geliyor acilde nöbetçi kadın dogum doktoru tamamen suyu boşalttı bu dogumu hızlandıracak dedi ilerleyen saatlerde sancım da gelmeye başladı.
Sabah 8di açılmam 8 cm oldu ve kaldı sancım var ama açılmam ilerlemiyor bu arada ne kadar canım yanıyor anlatamam daha sonra doktor suni sancı vericez belki artar acılman dediler.Yarım saat suni sancı verdiler acımdan ağlıyorum,dayanamıyorum diye.
Daha sonra tekrar çatıya cıktım açılmam aynı doktor bundan sonra beklersek bebeği riske atarız dedi ve mecburi sezaryana aldı.Canım yana yana ameliyathaneye götürüldügümü hatırlıyorum.
Ameliyathanede buz gibi bir yerdi beni ne olur uyutun dedim ve sonra uyandığımda odama götürülüyordum.2 gün hastanede kaldım,İşte böyle kızlar.Çok şükür oğlum ve ben iyiyiz su an da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?