oğlum dünyamıza teşrif etti:)

bilge1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
189
5
96
Kocaeli
kızlar hepinize merhaba 11.11.2012 saat 10:50 de oğlumu mecburi sezaryanla dünyaya getirdim.

10 kasım sabah 7de sularım gelmeye başladı ve hastaneye gittim sularım geldigi için yatış verdiler.24 saat sancıyı bekleyecegimi ve 10 cm açılma olduktan sonra doğum yapabilecegimi söylediler.Neyse saatler ilerlemeye başladı sancım yok ama suyum devamlı geliyor acilde nöbetçi kadın dogum doktoru tamamen suyu boşalttı bu dogumu hızlandıracak dedi ilerleyen saatlerde sancım da gelmeye başladı.

Sabah 8di açılmam 8 cm oldu ve kaldı sancım var ama açılmam ilerlemiyor bu arada ne kadar canım yanıyor anlatamam daha sonra doktor suni sancı vericez belki artar acılman dediler.Yarım saat suni sancı verdiler acımdan ağlıyorum,dayanamıyorum diye.
Daha sonra tekrar çatıya cıktım açılmam aynı doktor bundan sonra beklersek bebeği riske atarız dedi ve mecburi sezaryana aldı.Canım yana yana ameliyathaneye götürüldügümü hatırlıyorum.

Ameliyathanede buz gibi bir yerdi beni ne olur uyutun dedim ve sonra uyandığımda odama götürülüyordum.2 gün hastanede kaldım,İşte böyle kızlar.Çok şükür oğlum ve ben iyiyiz su an da.

Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin oglusunu, son anda dönmüssün normal dogumdan... hayirlisi olmus canim... güle güle büyüt insallah

Allah analı babalı büyütsün. Bebeğinize ve size sağlık versin.

allah analı babalı büyütsün bende 12 11 2012 9 45 de sezaryen oldun 38 haftalık alındı cok şükür ikimizde iyiyiz aranızda işitme testi yaptıran varmı nasıl yapılıyor bizde 15 gün sonra yaptıracağız

allah analı babalı büyütsün, hayırlı uzun ömürler versin inşallah .

güle güle büyütün bebeğinizi, biz hamile kalamayanlar için de duanızı eksik etmeyin olur mu

Evladınızı sağlıkla güle güle büyütün. Rabbim acılarını göstermesin inşallah.
Ama anlamadığım şey 8cm açıklıkla neden sezeryana aldılar ki?
Normal doğum için 8cm yeterli diye biliyorum ben.
Tabii 10cm ideal ama 8 hiçte küçümsenecek bir ölçü değil, biraz kesi yapılarak halledilemez miydi?

gözünüz aydın olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip eder ihşallah vatana millete hayrılı bir evlat olsun ihşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…