Konuşma Problemleri Oğlum Ç,Ş gibi bazı harfleri söyleyemiyor

Geç konuşma, kekeleme, her türlü konuşma probleminin paylaşıldığı konular.
Aklımdan geçenlerin sözcüklere dökülmüş halı sen bu ucyuz beşyüz milyonu ne yaptın diye sorasım geliyor manolyaya

Aynen ben de mesela dişeti ameliyatımı özelde oldum, sonra bir sürü dolgu ve kanal tedavisi saydılar, hesap kitap yaptım,ona o parayı verene kadar seyehaT ederim daha iyi diye düşünüp evimden iki saat uzakliktaki devletin diş hastanesinde , 4 gidişte tüm dişlerimi hallettim:) ne var ki bunda,o da dişçi o da dişçi.
Konu sahibi çocuğu dis terapisine götürse 350 lira,elleri titreye titreye verir.
Ama çıkmışken bir şeyler yiyelim,çocuğu oyun alanina götüreyim, avmye gelmişken çanta alayım dese bin lirayı o gün harcar, hiç gözüne batmaz.
Bu nasıl bir kafa anlamıyorum.
Bir de kötü anne değilim demiş. Tabii ki kötü annesin

Son dönemde ortaya çıkan birşey bu.neden ,nasıl ortaya çıktı hala bilmiyorum...son birkaç yıldir duyuyorum..bundan 10_15_20 yıl önce hiç yoktu. Zaten halkımız herşeyi hemen kapar
Benim annem bize hala annecim, annem der. Nasılsın annem, karnın açmı annecim gibi…
40 yaşındayım. Bana tuhaf gelmiyor, Küçükken de hiç kafam karışmadı. Kim anne kim çocuk belli,
okadar küçük şeylerle kafa karışmaz. Bende çocuklarıma annecim, annem derim. Bitanemde derim, aşkımda derim. Kızımda derim. Hiç ben senin annenmiyim diye sormadılar.
Asıl yeni nesil pedagog psikologlar sürekli bişeyler çıkarıyor. Kendilerinimi ıspatliyorlar yoksa nedir anlamiyorum. Mantıklı açıklama olmadığı sürece herşeye inanmiyorum.

Aman şöyle demeyim böyle anlar ,aman şunu yapmayım diye büyütülen çocukların ileride daha çok kafasının karıştığını ve fazla hassas büyüdüğünü düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…