- 20 Ocak 2021
- 1.861
- -145
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
bulunduğum yerde yok maalesef...Dil terapistine gidin
oğlum 7.5 yaşında ve halen çiçek diyemiyor mesela.sisek diyor.şemsiye diyemiyor.semsiye diyor.bugüne kadar dert etmemiştim ama şimdi 2 ye gidiyor.seneye 3 e geçecek.toplum içinde ve kendisi de bu sorunu kafaya takmış durumda.bu arada ben de taktım.bu kendiliğinden düzelir mi, ne yapmak lazım.
pelteklik yok sadece bu harfleri söyleyemiyor.psikolojik etkilenmesinden dalga geçilmesinden ve onun bunu kafaya takmasından korkuyorum.zaten aşırı hassas bir çocukPelteklik mi mevcut yoksa tek başına ilgili harfleri "ç,ş" söyleyebiliyor mu ?
Sesli kitap , hikaye okuma ve kelime tekrarı gibi alıştırmalar faydalı olacaktır.
yok bulunduğum yerde araştırdım.Canakkale de olduğunuz yaziyor, sanmiyorum ki orada dil terapisti olmasin
diş yapısı mı acaba, dişleri tamamlanınca düelir mi, çünkü ağız yapısı önemliBende söyleyemiyordum
Hatırlıyorum ilkokulda ögretmenim çok düzeltmemi isterdi ama bi türlü beceremezdim
Ama zamanla geçtiğini farkettim simdi çok hızlı konuştugumda yine oluyor ama dediğim gibi sadece hızlı konuştugumda
şu an çanakkalede değilim maalesefBen de baktim, var. Tabi hemen karşı sokaginizda değildir.
çok tatlısınız.zahmet edip araştırmışsınız :)Ben de baktim, var. Tabi hemen karşı sokaginizda değildir.
ilçe ismi vermiyim, küçük merkeze uzak kendi halinde bir ilçedeyim.tam teşekküllü hastane bile yok.Neredesiniz?
dil bağı mı ilk kez duyuyorumDil bagimi var acaba bir kontrol etseniz
pelteklik yok sadece bu harfleri söyleyemiyor.psikolojik etkilenmesinden dalga geçilmesinden ve onun bunu kafaya takmasından korkuyorum.zaten aşırı hassas bir çocuk
bir yeri aradım.online seans yapmıyouz dedi.diğeri haftalık 350 lira istedi.ayda 4 seanstan bahsettiler.süre vermediler.şu anki bütçemle mümkün görünmüyotr.En azından online randevu alabileceğiniz bir terapist araştırın. Size detaylı bilgi ve dil egzersizleri vs. verecektir. Neler yapmanız gerektiğini anlatacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?