OĞLUM BU GÜN MADDE İÇMİŞ.

Maddi durumunuz bedelli için uygun mu?

Biz buradan yorum yapabiliriz ama oğlunuzu en iyi siz tanırsınız. Babası bedelliye destek çıkar mı? Arabasını satıp bir alt model alsın, bedelliyi karşılasın. Sizde gerekirse kredi çeker bedelliyi ana baba yarı yarıya ödersiniz. Bedelli de olsa askere gidecek yine sizden uzak kalacak. Şans yani kim bilir belki iyisi denk gelecek belki kötüsü.

Teşekkür ederim. İlk esrarla başlamıştı, sonra bonzai, sonra med.... Ve bitti gitti derken dün esrar içmiş.

Bedelliyi yarı yarıya öderim. Tabi daha babsına bir şey söylemedim. İşte bir risk.

Esrar kullanımı o kadar yaygın ki. İddia ediyorum şu an genç nüfusun yüzde 30’u esrar kullanıyor. Çok daha fazlası da denemiştir. Asit, taş türevlerine oranla esrar kullanması çok daha iyi. Elbette kötü ama kötünün iyisi diyeyim diğerleri direkt ölüm. Kokain kullanamaz zaten zengin değil. Bırakmak diğerlerine nazaran kolay merak etmeyin psikolojik bağımlılığı daha çok o maddenin. Bırakanlar da arada sırada içiyor. Bu derece yıkılmayın toparlanın

Konularınızı, çabanızı, mücadelenizi biliyorum.. Bir daha tekrarı yaşanmasın, Rabbim şu mübarek günlerde karanlığınızı aydınlığa çevirsin inşallah

Esrar kokain de fiziksel bağımlılık yapıyor kullanım sıklığına göre.
Fiziksel bagımlılık duymadım yasayan da gormedim. Sadece asırı istek olusturuyor. bir de kokoda burundan alınırsa ileride burunda sorun cıkabiliyor. esrar da da alzaimer ve unutkanlık beslenme bozukluguna sebep oluyor. Bi ara bu hastaları rop nedeniyle gozlemleyip doktorlarla konusmustuk

Teşekkür ederim. İlk esrarla başlamıştı, sonra bonzai, sonra med.... Ve bitti gitti derken dün esrar içmiş.
bonzai ve med inanılmaz kötü… asırı yani. esrar ise kötünün iyisi. Genellikle esrarla baslayıp diğerlerine geciyorlarmıs. sadece esrarda kalanlarda var. bence sorun esrar degil. yanlıs anlamayın hic kullanmadım. fakat esrardan sonra diğer kimyasallara gecmek asıl sorun yoksa esrar bir cok ülkede artık belli miktarda legal. ama oglunuz kimyasala bulasmıs maalesef. üzüldüm. en iyisi cevre degisimi.

Kullanım sıklığına göre oluyor işte, genelde otu keyif amaçlı kullandıkları için aşırı kullanım görülmüyor ama çok sık ve çok fazla alındığı durumda yine yoksunluk yaşanıyor, yapı itibariyle de vücuttan atılım süresi daha uzun esrarın kokain, opioid gibi maddelere göre. Bu yüzden diğer maddelerde 1 dozdan sonra fiziksel bağımlılık görülüyorsa esrarda belki günde 5 doz gerekir, o yüzden sık görülmez.

Güçlü dur inşallah arkanızda bırakacaksınız doktor kontrolünde kullandığı ilaç yada destek tedavi alıyormu

Merhaba çok geçmiş olsun.
Birkaç sorum olacakti
Hangi madde ot ve türevleri mi
Amfetamin türleri mi
Yoksa geri dönüşümü zor olan eroin mi
Hepsi birbirinden zor ama en zoru eroin.cunku hem psikolojik hem fiziksel bağımlılığı var yani 21gun fiziksel arinmadan sonraki boşluk,psikolojik süreç çok kötüymüş sürekli rüyalarına giriyormuş o boşluğu iş okul,sevgiliyle çok büyük bir sevgiyle doldurmazsa boşluğa dusup tekrar basliyoelarmis diğer maddeler içinde geçerli bu özellikle meth ve bonzai denilen bu illette de aynısı birde ölüm tribine girerlerse vah onlarin haline olmese bile ömür boyu panik atak hastalığıyla yaşıyorlar.

Sizin oğlan mihtemelen bonzai içiyor çünkü bu ülke de saf ve gerçek ot yok Amsterdam değil burası ve herşey gibi ot da sahte gerçek ot diye bonzai satiyolar ve bonzai çok sinirli ve dengesiz yapar.eroin olmamasına sevindim en azından kurtulması daha kolay.

Oglunuzun bir uğraş edinmesi gerekiyor ve hayatındaki insanı yada aşık olması çünkü dopamin ve seratonin merkezi aşk ve madde de aynı etkiyi veriyor madde olmayacağı için aşk ile dopamin seratonin doğal olarak salgilanacagi için bu tarz maddelere kendiliğinden bırakmış olacak mutlu olacağı için inşallah kurtulur sorularınız olursa hep buradayım Allah yardım etsin size

Sizden harçlık almadığını söylemişsiniz. Acaba kızınızdan para alıyor olabilir mi? Kardeşler arasında sorun olmaz böyle şeyler çünkü.

Bir de çok zor biliyorum ama bu defa önceden gösterdiğiniz büyük tepkileri vermemeye bakın. Kendini sürekli suçlaması da kullanması için bir sebep oluyor çünkü. Çok üzgünüm, inşallah çok kolay atlatırsınız.

Güçlü dur inşallah arkanızda bırakacaksınız doktor kontrolünde kullandığı ilaç yada destek tedavi alıyormu
Teşekkür ederim. Doktora gerek bile kalmadı... Ne yoksunluk, ne sinir, ne agrasiflik... Yeniden doğmuş gibiydi.. Bn psikologla konuşup ona göre ilerletiyırdum süreci..

Almıyor derken fazlasını istemiyor anlamında.. Sigarası, yakıtı alıyoruz. Yemek için kredi kartımı veriyorum vs... Zaten 4 ay kız arkadaşıyla sadece yatmadan yatmaya ayrıldılar. Hep beraber. Evet biraz fazla tepki verdim.. Ama toparlıycam.

Çokkkkk teşekkür ederim. Oğlm ilk esrarla başladı, sonra bonzai en son 6 buçuk ay med... Ve bir anda bıçak gibi kesti attı.. Hiç mi agrasifleşmez, hiçmi yoksunlul çekmez,hiç mi sinirli olmaz gerçekten aşırı mutluydu... Yanıma gelip sarılıp uyurdu, şakalaşır, hiç dışarı o çevreye gitmedi,, bunun gibi öyle güzel hikayelrmz var ki daha düne kadar. Cnm yanıyor.... Ben ona hazır süt dahi içir ezdim, halen her şeyin organiğini alıyorum... Ama bnm yavrum zehir içiyor. Dün sanırım esrar yada bonzai içtiler. Ama ot olma olasılığı fazla çünkü bir koku vardı... Çok farklı... Sabahta kızım aynı kokuyu aldığını söyleyince bizde taşlar yerine oturdu.

Konularınızı, çabanızı, mücadelenizi biliyorum.. Bir daha tekrarı yaşanmasın, Rabbim şu mübarek günlerde karanlığınızı aydınlığa çevirsin inşallah
Çok muhtacım bu duaların kabulüne... Çokkkk. Eskiye dönmek istemiyorum. O güzel günlerimizi istiyorum...

İnşallah dediğiniz gibi olur.

Ah ah çok sevinmiştim buraya kurtuldu diye yazdığında. Ne kadar çok çabaladın ama yine döndü. O çevreden hatta şehirden gitmeniz lazım
İnşallah bu bir defalıktır. Tek dileğimm. Zaten askere gidince evi satıp çıkıcaktım..ama mlsf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…