Arabanın benzin, yıkama masrafı vardır mutlaka. Babasıyla konuşun bir daha 50 lira üstü para vermeyin. Çocuğun kullandığı şeyler sonuçta parayla alınıyor. Bu henüz 20 yaşında evde ailesiyle oturan çocuk. Baştan önlem alamazsanız önünü kesemezsiniz. Siz yaşlıyken sizi kullanır, evlenir karısına eziyet olur, siz göçüp gidersiniz elden ayaktan düşersiniz ablasına eziyet olur. Size şuan yazdıklarım abartı gelebilir ya da "ben oğlumu tanıyorum o hale asla gelmez" diyebilirsiniz. Ama bu konuda maalesef en kötüyü düşünüp önlem almanız gerekir.
Askere gidene kadar evde hasta numarası yapın, gerekirse ayağımı incittim diyerek tüm ilgiyi kendi üzerinize çekin. Gidin acilde 4-5 saat sıra bekleyin beraber. Al arabayı gez oraya buraya demeyin.
Eğer kız arkadaşı, oğlunuzun madde kullandığını bilmiyorsa LÜTFEN kıza bu madde olayını söyleyin. Genc kız belki o da yanlış yola sürüklenecek, buna neden olmayın.
Ben sizin yerinizde olsam bu madde kullanan çocuk benim kardeşim olsa, yatarak tedaviye zorlardım. Gerekirse 1 sene, dibinden ayrılmazdım. Ansızın bir merakla, hevesle, ya da aptal arkadaşlarının dürtmesiyle en başa dönebiliyor.
Yazık size de yazık. Sizin emeklerinize yazık. Henüz sizde gençken yaşınız ilerlemeden bu konuyu halledin. İsterse sizi 2 sene kötü anne baba bilsin. Ama 10 sene sonra sağlıklı olarak yanınızda olur.