• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oglum biberon görünce aglıyor

burcu_ege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
155
6
96
40
Bursa
bebısıme biberon vermekkı nerdeyse ımkansız meyve suyunu barı bıberonla içsin istiyorum yok daha biberon görünce aglamaya baslıyo ama hersey kasıkla olmuyoki sadece gecelerı uyurken biberon la aptamıl verıyorum onun dısında asla sızın bebısler ıstıyomu bıberon

benim yaramazda biberonla sadece su içiyor..asla mama ve meyve suyu içmiyor..nedir bunlardan çektiğimiz ya...

benımkıde sadece mamsını ıcıyor bıberonla cnm meyva suyunu ben kasıkla verıyorum mecbur napıcaksın

bebısıme biberon vermekkı nerdeyse ımkansız meyve suyunu barı bıberonla içsin istiyorum yok daha biberon görünce aglamaya baslıyo ama hersey kasıkla olmuyoki sadece gecelerı uyurken biberon la aptamıl verıyorum onun dısında asla sızın bebısler ıstıyomu bıberon

suan senın yazını okurken kendım yazmısım gıbı hıssettım.gunduz su dısında bıberonla mama veremıyorum kesınlıkle.sadece uyurken oda ıyıce dalınca aptamıl verebılıyorum kazara uyanırsa anında ıtıyor dılıyle bıberonu.hatta gecenlerde yaklasık bır hafta kadar uyurkende almadı

Back