Oğlum beni mi taklit ediyor?

Takintili davranis geldigi zaman tekrar etmemek. Dusuncelere cevap vermemek.
Biara dedimki kendi kendime ellerimi yıkamadan yemek yiyicem .gözüm parmaklara gidiyor geliyor .sonra baş parmakla işaret parmagima baktım en kirli bunlar olabilir dedim .orta parmak ve nişan parmagiyla yemeğe çalıştım baktım olmuyor.gidip tekrar el yıkadım .kısacası yapamadim ,bidahada denemedim

Ayy nolur öyle demeyin boğazım düğümleniyor bu (otizm) duydukca . götürdum ben doktora gelişim uzmanı otizm olduğunu düşünmüyorum dedi . psikiyatride hafif otizm belirtisi var dedi .kesin tanı koymak için 3 yaşında getir dedi cesaretim yok gitmeye ya kötü bişi derse diye .dün online psikiyatriye anlattım oğlumu otizm olduğunu düşünmüyorum ama değerlendirmek gerekir dedi :KK43: her nekadar korksamda göturucegim haftaya kadar . nolur dua edin öyle bişi çıkmasin
Otizm belirtileri nelerdir?
Göz teması ya yoktur yada kısıtlıdır.
Adı ile seslenince tepki vermezler.
Aşırı hareketli veya hareketsiz olabilirler.
Çevreleri ile ilgilenmezler.
Sarılma ve öpme gibi fiziksel temastan hoşlanmazlar.
Konuşmada gecikme vardır.
İnsanlarla iletişim yerine cansız varlıklarla ilgilenirler.... Bir çok faktör olması lazım sadece halıyla oynadı diye korkutma kendini..benim kızımda süpürge makineyi seviyor tencere tava oynuyor ama şu saydıklarımin hiçbiri yok şükür
Senim şu yazdiklarindan hiçbiri yok oğlumda sadece tam olarak konuşamıyor .göz teması var opulmeye bayılır ismine bakar akranlarıyla oyun oynar .şarkılar söyler :KK43: vecok duygusal bı cocuk en ufak kızmaya küser yere atıp kendini ağlar .yada dudak buker ..WC egitimini 1 haftada tamamladık.ilgili bı çocuk .ben sanırım o psikiyatriyi değiştiricem
Değiştir cnm eltimin oğlu 3.5 yaşında annesinden başka daha tam biz bile anlamıyoruz dediğini. Konuşmasıda normal lütfen takıntı yapma ve güzel bir doktora götür için rahatlasın artık hiç bir şey yok oğlunda ben eminim 😊

Otizm belirtileri nelerdir?
Göz teması ya yoktur yada kısıtlıdır.
Adı ile seslenince tepki vermezler.
Aşırı hareketli veya hareketsiz olabilirler.
Çevreleri ile ilgilenmezler.
Sarılma ve öpme gibi fiziksel temastan hoşlanmazlar.
Konuşmada gecikme vardır.
İnsanlarla iletişim yerine cansız varlıklarla ilgilenirler.... Bir çok faktör olması lazım sadece halıyla oynadı diye korkutma kendini..benim kızımda süpürge makineyi seviyor tencere tava oynuyor ama şu saydıklarımin hiçbiri yok şükür

Değiştir cnm eltimin oğlu 3.5 yaşında annesinden başka daha tam biz bile anlamıyoruz dediğini. Konuşmasıda normal lütfen takıntı yapma ve güzel bir doktora götür için rahatlasın artık hiç bir şey yok oğlunda ben eminim 😊
Oğlumun babasıyla benim ablamin eşi amca yeğenler :) benim ablamin ogluda geç konuştu bence genetik ya .ben böyle olduğuna inanmak istiyorum

Biara dedimki kendi kendime ellerimi yıkamadan yemek yiyicem .gözüm parmaklara gidiyor geliyor .sonra baş parmakla işaret parmagima baktım en kirli bunlar olabilir dedim .orta parmak ve nişan parmagiyla yemeğe çalıştım baktım olmuyor.gidip tekrar el yıkadım .kısacası yapamadim ,bidahada denemedim
Iste onu yavas yavas yapmaya calis. Psikologlar zaten bilissel davranisci terapi uyguluyor. Bununla ilgili kitaplarda var. Umarim kokten cozulur sen de rahatlarsin🙏

Islak sopayla dövecegim seni şimdi inanmak isteme inannn 🤗senin Hüsnü kuruntun bunlar. beyninin sana oynadığı oyunlar kızımı beynimde her gün düşüruyorum .camdan koltuktan ya boynu kırılırsa ya kafasını çarpar beyin kanaması geçirirse diye. kaç kez acile gittim, her düştüğünde adamlar artık kovalayacak beni yok birşeyi demekten usandilar 😂

Islak sopayla dövecegim seni şimdi inanmak isteme inannn 🤗senin Hüsnü kuruntun bunlar. beyninin sana oynadığı oyunlar kızımı beynimde her gün düşüruyorum .camdan koltuktan ya boynu kırılırsa ya kafasını çarpar beyin kanaması geçirirse diye. kaç kez acile gittim, her düştüğünde adamlar artık kovalayacak beni yok birşeyi demekten usandilar 😂
Hahahaah 🤣 ya ama sende benim gibisin ...gel sarılalım kardeş 🤗 sen beni kuruntularimdan kurtar bende seni 🤭

Hahahaah 🤣 ya ama sende benim gibisin ...gel sarılalım kardeş 🤗 sen beni kuruntularimdan kurtar bende seni 🤭

Kizlar ya başlıkta olduğu gibi bende bunlar var tedavi görüyorum .birkaç aydır oğlumun davranışları beni korkutmaya başladı . başta sevimli bulmuştum ama yere duserken bile bozulan halıyı düzeltmesi ne bilim ağlarken bile bozulmuş halı görünce düzeltmesi beni tedirgin etmeye başladı .bırkere oğlum halıyı topladi bende (hayır bozma ) diyip halıyı düzelttim sadece bırkere yaşandi bu .aylardır oğlumda takıntı olmuş gibi bozuk halı gördüğü an nerde olursa olsun o halıyı düzeltir .oyuncaklarınida toplar ama ona okadar takıntı şeklinde değil wc eğitiminde nasıl öğretiysem öyle devam ediyor kendisi wc ye su doker elini yıkar .bunlar olması gerekenler ama nebilim .acaba korkuttummu onu şu hali mevzusunda gereksiz mi panik yapıyorum sizce oğlum bu arada (3) yaşında
.şimdi bendede bu rahatsızlıklar olduğu için benimi taklit ediyor yoksa
Off kafamda deli sorular .beni rahatlaticak bişiler söyleyin 🥺

theta healing ve bioreprogramming yöntemlerini araştırabilirsiniz psikiyatrik tedaviye ek olarak.daha kısa sürede düzelme sağlayacağına eminim. En önemlisi siz rahatladıkça çocuğunuzda da olumlu etkilerini görürsünüz hemen.

bir şey olduğunu sanmıyorum tabi bizim söylememiz bişey ifade etmez ama benim de 3,5 yasında kuzenimin oğlu var.
kuzenim biraz temizlik hastası, oğlu da asla üstünün kirlenmesini istemiyor mesela
çocuklar o yaşta öğrenileni belirli bir süre unutmaz ve tekrar ederler

Ben en iyi arkadaşımı psikologun kapısında tanımıştım hahaaa o günü hatırlattın bana 5 yıl önceydi hala görüşürüz can dostumdur ahiretligim 😂😂
Aaa ne güzel🥰 kimin aklına gelirki 5yil boyunca arkadaşlık edicegin insan ,psikolog kapısında seni bekliyor .darisi basıma .severim arkadaşlıklari

Haha biri dese valla bir tarafın açıkta kalmış derdim hayat işte sürprizlerle dolu 😂 bir tarafım dipsiz kuyu bir tarafimda çocuk ruhlu işte..

Takıntı sorununuz varsa oğlunuzun yanında bunu yapmayın bence. Tabi psikologlar daha iyi bilir ama yapmamaya çalışın.

Back