- 7 Ağustos 2017
- 9.931
- 36.786
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Bak bu çok doğru biran önce bir uğraş bulmam lazım :) çocuğa sariyorum yoksaCan sıkıldıkça sarıyoruz, ona yapacak bir şey yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bu çok doğru biran önce bir uğraş bulmam lazım :) çocuğa sariyorum yoksaCan sıkıldıkça sarıyoruz, ona yapacak bir şey yok![]()
Azalmaz cnm çocuk iki aylıktı buyese diyordun şimdi küçükken daha iyiymiş diyorum ..annemin meşhur lafidir çocuklar büyüdükçe dertleride büyür annelik mezara kadar diye tedavin nasıl gidiyorVallahi rahatladım desem :) sanırım boşuna kaygilanmisim .hepiniz benim çocuklarda böyle dediniz.bi rahatlama geldi bana ..onlar buyudukce kaygılarımız azalirmi acaba
Doğru demiş annecin :) tedavim kötü gidiyor aslında ama oda benim hatam doktor doz yükseltelim dedi .bende hayır düşük doz olsun dedim .ilk zamanlar işe yarayan ilaçlar şimdi hicbiseye yaramiyorAzalmaz cnm çocuk iki aylıktı buyese diyordun şimdi küçükken daha iyiymiş diyorum ..annemin meşhur lafidir çocuklar büyüdükçe dertleride büyür annelik mezara kadar diye tedavin nasıl gidiyor![]()
Anladım. Tahmin ettim zaten genelde hep sebepler ayni sekilde. Ben kendi kendime atlattim. Umarim tamamen gecerde kurtulursun. Tedaviden memnun musun? Iyi geliyor mu?Şiddettin herturlusu :) bide doktor bana tacize uğradınmi dedi (uğramıştım) tam olarak neden bilmem ama .el yıkamaktan ellerim yara kabuk çatlak kan içinde
Sizdedemi okb vardı nasıl atlatiniz ..benim tedavi şuan hiç iyi gitmiyor .ilaçlar çok düşük dozda ilk başta ise yarıyordu ama şimdi yaramıyor .doktor doz yükseltmek istedi ben kabul etmedimAnladım. Tahmin ettim zaten genelde hep sebepler ayni sekilde. Ben kendi kendime atlattim. Umarim tamamen gecerde kurtulursun. Tedaviden memnun musun? Iyi geliyor mu?
Gitmedinmi bir daha uyuyamıyordun anne bahçeyle uğraştığı için kiyamiyordun ama yukseltmen lazım . çok uyanmiyordu yanlis hatırlamıyorsam annen uyanır bakar oğlunaDoğru demiş annecin :) tedavim kötü gidiyor aslında ama oda benim hatam doktor doz yükseltelim dedi .bende hayır düşük doz olsun dedim .ilk zamanlar işe yarayan ilaçlar şimdi hicbiseye yaramiyor
Yok ya dAha gitmedim ama bişiler değişti :) uyuyamıyordum ya şimdi 3 .4 saatlik uykuyla ayaktayım iyide hissediyorum :) enazindan erken uyanmaya basladimGitmedinmi bir daha uyuyamıyordun anne bahçeyle uğraştığı için kiyamiyordun ama yukseltmen lazım . çok uyanmiyordu yanlis hatırlamıyorsam annen uyanır bakar oğluna![]()
Aslinda cevreni degistirdigin zaman biter. Sebep neyse kokten cozmek yani ortadan kaldirmak gerekiyor. Buyuk bir kararlilikla o zorlayan davranisi birakmak. Maruz birakma yontemini denedin mi?Sizdedemi okb vardı nasıl atlatiniz ..benim tedavi şuan hiç iyi gitmiyor .ilaçlar çok düşük dozda ilk başta ise yarıyordu ama şimdi yaramıyor .doktor doz yükseltmek istedi ben kabul etmedim
Böyle birşeye kalkisirsam ailemde dahil herkesi değiştirmek zorunda kalırım .oğlum iki kişilik bı hayat . Ama mümkün degil bu .maruz bırakma yöntemi derken nasıl yani acarmisin birazAslinda cevreni degistirdigin zaman biter. Sebep neyse kokten cozmek yani ortadan kaldirmak gerekiyor. Buyuk bir kararlilikla o zorlayan davranisi birakmak. Maruz birakma yontemini denedin mi?
Vay canına tam istedigim özellik :) bence çok güzel iki saat bile uyusan bunun sana yetmesiDikkat et o uykusuzluğa alışirsan fena yıllardır en fazla uykum 5 saattir 2 saat uykuyla hiç uyumadan işe gittigimi bilirim yapıştı kaldı üzerime![]()
HahahaaAy ağlarken halıyı düzeltmesi çok şirin değilmioy tosunum yaa, inşallah sadece taklittir, içinizi ferah tutun
bi an aklıma şey geldi, yaşlı teyzeler olur ya hani dizini dinlendirmek için uzattığında oturduğu yerden zibil toplar
![]()
Ayy nolur öyle demeyin boğazım düğümleniyor bu (otizm) duydukca . götürdum ben doktora gelişim uzmanı otizm olduğunu düşünmüyorum dedi . psikiyatride hafif otizm belirtisi var dedi .kesin tanı koymak için 3 yaşında getir dedi cesaretim yok gitmeye ya kötü bişi derse diye .dün online psikiyatriye anlattım oğlumu otizm olduğunu düşünmüyorum ama değerlendirmek gerekir dediSadece belirli bir nesneye takması otizm belirtisi olabilir.Durumu hafife almayın bir doktora başvurun.
Karamsarlığa kapılmayın tedbir almak en iyisi.Kesin diye bişey yok.Ben sadece olabilir dedim.Çalıştığım yerde bu tür çocuklar vardı.Hepsinin sadece bir nesneye veya konuya takıntısı vardı.Ayy nolur öyle demeyin boğazım düğümleniyor bu (otizm) duydukca . götürdum ben doktora gelişim uzmanı otizm olduğunu düşünmüyorum dedi . psikiyatride hafif otizm belirtisi var dedi .kesin tanı koymak için 3 yaşında getir dedi cesaretim yok gitmeye ya kötü bişi derse diye .dün online psikiyatriye anlattım oğlumu otizm olduğunu düşünmüyorum ama değerlendirmek gerekir dediher nekadar korksamda göturucegim haftaya kadar . nolur dua edin öyle bişi çıkmasin
Yetiyorda istesemde uykuya dalamiyorum gece vardiyesinde çok çalıştım zamanında şimdi çıkıyor acısı öyle deme eşim kızım horlaya horlaya uyuyorlar insanın canı çekiyorVay canına tam istedigim özellik :) bence çok güzel iki saat bile uyusan bunun sana yetmesidarısı basimA
Otizm belirtileri nelerdir?Ayy nolur öyle demeyin boğazım düğümleniyor bu (otizm) duydukca . götürdum ben doktora gelişim uzmanı otizm olduğunu düşünmüyorum dedi . psikiyatride hafif otizm belirtisi var dedi .kesin tanı koymak için 3 yaşında getir dedi cesaretim yok gitmeye ya kötü bişi derse diye .dün online psikiyatriye anlattım oğlumu otizm olduğunu düşünmüyorum ama değerlendirmek gerekir dediher nekadar korksamda göturucegim haftaya kadar . nolur dua edin öyle bişi çıkmasin
Senim şu yazdiklarindan hiçbiri yok oğlumda sadece tam olarak konuşamıyor .göz teması var opulmeye bayılır ismine bakar akranlarıyla oyun oynar .şarkılar söylerOtizm belirtileri nelerdir?
Göz teması ya yoktur yada kısıtlıdır.
Adı ile seslenince tepki vermezler.
Aşırı hareketli veya hareketsiz olabilirler.
Çevreleri ile ilgilenmezler.
Sarılma ve öpme gibi fiziksel temastan hoşlanmazlar.
Konuşmada gecikme vardır.
İnsanlarla iletişim yerine cansız varlıklarla ilgilenirler.... Bir çok faktör olması lazım sadece halıyla oynadı diye korkutma kendini..benim kızımda süpürge makineyi seviyor tencere tava oynuyor ama şu saydıklarımin hiçbiri yok şükür ..
Yok oğlum herşeyle ilgili çok şükürKaramsarlığa kapılmayın tedbir almak en iyisi.Kesin diye bişey yok.Ben sadece olabilir dedim.Çalıştığım yerde bu tür çocuklar vardı.Hepsinin sadece bir nesneye veya konuya takıntısı vardı.