- 7 Ağustos 2017
- 9.935
- 36.822
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ya inşallah öyledirBana sizi taklit ediyor gibi geldi
Üstüne düşmezseniz zamanlar söner bence davranışı
Siz de daha dikkatli olmaya çalışın nolur nolmaz
O yaştaki çocuklar takıntı geliştirebiliyorlar mı bilmiyorumYa inşallah öyledirtakıntı olmasında
Bu davranışı 3.4 aydır devam ediyor oyuzden korktum acikcasi .başlarda unutur dedim ama hala aynı devam ediyorO yaştaki çocuklar takıntı geliştirebiliyorlar mı bilmiyorum
Daha çok sosyal taklit yoluyla öğreniyorlar bence
Pekiştirmezseniz söner
Aramızda varsa belki cevaplarlar yoksa da isterseniz içinizin rahatlaması için çocuk psikoloğuna danışınBu davranışı 3.4 aydır devam ediyor oyuzden korktum acikcasi .başlarda unutur dedim ama hala aynı devam ediyor
Zaten buaralar gitmemiz lazım onuda sorarım artıkAramızda varsa belki cevaplarlar yoksa da isterseniz içinizin rahatlaması için çocuk psikoloğuna danışın
İnşallah oyledir ya .sanırım temizlik yaptığım için oda bana bakıp aynısı yapiyorSizi taklit ediyordur gibi geldi. Bilgim yok ama kendi çocuğumdan yola çıkarak öyle düşündüm.sadeve.
Sizden gordugunu yapiyor. Soyle ki kucukken benim annemde cok temizlik yapardi ben de ondan gore gore temizlik takintisi olusmustu. Aslinda annemde temizlik takintisi yada herhangi bir takinti yoktur fakat temizlik ve sinirlilik hali olunca ben de temizlik takintisi olarak ortaya cikti. Bir de o calistigi icin evin temizlik isine ben bakiyordum fazla sorumluluk aliyordum o da etkili oldu tabi.Kizlar ya başlıkta olduğu gibi bende bunlar var tedavi görüyorum .birkaç aydır oğlumun davranışları beni korkutmaya başladı . başta sevimli bulmuştum ama yere duserken bile bozulan halıyı düzeltmesi ne bilim ağlarken bile bozulmuş halı görünce düzeltmesi beni tedirgin etmeye başladı .bırkere oğlum halıyı topladi bende (hayır bozma ) diyip halıyı düzelttim sadece bırkere yaşandi bu .aylardır oğlumda takıntı olmuş gibi bozuk halı gördüğü an nerde olursa olsun o halıyı düzeltir .oyuncaklarınida toplar ama ona okadar takıntı şeklinde değil wc eğitiminde nasıl öğretiysem öyle devam ediyor kendisi wc ye su doker elini yıkar .bunlar olması gerekenler ama nebilim .acaba korkuttummu onu şu hali mevzusunda gereksiz mi panik yapıyorum sizce oğlum bu arada (3) yaşında
.şimdi bendede bu rahatsızlıklar olduğu için benimi taklit ediyor yoksa
Off kafamda deli sorular .beni rahatlaticak bişiler söyleyin
Temizlik güzel bişi ama takıntı derecesinde çok kötü . Oğlumun takıntılı olmasını istememSizden gordugunu yapiyor. Soyle ki kucukken benim annemde cok temizlik yapardi ben de ondan gore gore temizlik takintisi olusmustu.
Ayy hadi insallah .çocuklar böyle demekki .ben bu okb den çok çektim halada çekiyorum açıkçası oğlumun benim gibi olmasıni istememNormal geldi.
4buçuk yaşındaki oğlum ara ara takılır bir şeylere.
Bu ara 2 rakamına takık mesela, aylardır.
2 kaşık yemek, çeşme 2 kez açılacak, bardağa su 2 defada koyulacak gibi.
Geçer diye düşünüyorum.
Siz evham yapıyorsunuz konuştuk daha önce sizinle.. aynı dertten muzdaribim 1.5 yaşında kızım var doğduğundan beri her hareketine bir kulp taktım .bunu niye yaptı boğazına birşey mi kaçtı memede boğulacak , kilosu düşük niye düşük say say bitmez .çocuklar taklit etmeyi sever kızım 1.5 yaşında camları siliyorum alıyor bezi aynısını yapıyor. ona kızdığım birşeyi unutmuyorKizlar ya başlıkta olduğu gibi bende bunlar var tedavi görüyorum .birkaç aydır oğlumun davranışları beni korkutmaya başladı . başta sevimli bulmuştum ama yere duserken bile bozulan halıyı düzeltmesi ne bilim ağlarken bile bozulmuş halı görünce düzeltmesi beni tedirgin etmeye başladı .bırkere oğlum halıyı topladi bende (hayır bozma ) diyip halıyı düzelttim sadece bırkere yaşandi bu .aylardır oğlumda takıntı olmuş gibi bozuk halı gördüğü an nerde olursa olsun o halıyı düzeltir .oyuncaklarınida toplar ama ona okadar takıntı şeklinde değil wc eğitiminde nasıl öğretiysem öyle devam ediyor kendisi wc ye su doker elini yıkar .bunlar olması gerekenler ama nebilim .acaba korkuttummu onu şu hali mevzusunda gereksiz mi panik yapıyorum sizce oğlum bu arada (3) yaşında
.şimdi bendede bu rahatsızlıklar olduğu için benimi taklit ediyor yoksa
Off kafamda deli sorular .beni rahatlaticak bişiler söyleyin
O yüzden hassassınız anladım.Ayy hadi insallah .çocuklar böyle demekki .ben bu okb den çok çektim halada çekiyorum açıkçası oğlumun benim gibi olmasıni istemem
Vallahi rahatladım desem :) sanırım boşuna kaygilanmisim .hepiniz benim çocuklarda böyle dediniz.bi rahatlama geldi bana ..onlar buyudukce kaygılarımız azalirmi acabaSiz evham yapıyorsunuz konuştuk daha önce sizinle.. aynı dertten muzdaribim 1.5 yaşında kızım var doğduğundan beri her hareketine bir kulp taktım .bunu niye yaptı boğazına birşey mi kaçtı memede boğulacak , kilosu düşük niye düşük say say bitmez .çocuklar taklit etmeyi sever kızım 1.5 yaşında camları siliyorum alıyor bezi aynısını yapıyor. ona kızdığım birşeyi unutmuyor
Aynen . Bu çocuk büyüyene kadar daha neleri takicam acaba kafama :)O yüzden hassassınız anladım.
Yani kendini ifade edebildiginden beri ara ara bir şeyleri takıntı gibi yapıyor, unutuyor başka şeye geçiyor.
Büyüdükçe geçeceğini düşünüyorum.
Sizinki daha basit geldi bana.
Gozlemleyin belki gecicidir. Panik yapmayin. Sizin neden olustu takintiniz?Temizlik güzel bişi ama takıntı derecesinde çok kötü . Oğlumun takıntılı olmasını istemem
Can sıkıldıkça sarıyoruz, ona yapacak bir şey yokAynen . Bu çocuk büyüyene kadar daha neleri takicam acaba kafama :)
Şiddettin herturlusu :) bide doktor bana tacize uğradınmi dedi (uğramıştım) tam olarak neden bilmem ama .el yıkamaktan ellerim yara kabuk çatlak kan içindeGozlemleyin belki gecicidir. Panik yapmayin. Sizin neden olustu takintiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?