Canım kesinlikle bebeğin doymuyor..Banada ilk başta öyle oldu saatlerce emziriyordum, doydu sanıyordum..Ama çook yanılmışım...Benim doktorum bana dedi ki eğerki bir bebek memede 1 saatini geçiriyorsa o bebek aç ve doymuyordur dedi...Ve çok da haklıymış. Domuyormuş bebeğim.
Şimdi sütümü sağıyorum ne kadar yediğini biliyorum, doyduğundan emindem yani atıyorum 80-100 cc içmişse ama hala aramıyorsa o zaman emzik veriyorum.Senin bebeğin belkide doysa bile emme refleksi kuvvetlidir. Emzik vermelisin.Sanada yazık, sinirleri alt üst olmuştur.Benimde öyle olmuştu hiç bir şey yapamaz uyuyamaz olmuştum.emzik zararlı, sütünü sağma azalır diyenlere inanma, onlar çok biliyorlar! onlarda senin gibi 14 saat emzirsinler bak nasıl emziğe sarılıyorlar...
Kolay gelsin arkadaşım ben kitaptan değil tam hayatın içinden yazıyorum sana dinleyip dinlememek sana kalmış...
tek emziğe bağımlı kalma farklı markalarda emzikler deneyebilirsin birde 3 aydan önce dr tavsiye etmiyor emziği ama sen bilirsinDoktora oğlum 1 haftalıkken gittik. Doktora sorduğum sorular komik geldi heralde. Pek hoşlanmadık. Şimdilerde doktor arayışındayız. Doktor yakınımız var o emme refleksi kuvvetlidir dedi, sütüm geliyor, birinden emerken diğerinden akıp gidiyor, göğüs pedi doluyor, ağır oluyor, bezini dolduruyor, kilo aldığınıda hissediyoruz, 1 aylık kontrolden sonra kilo alıp almadığına bakıp, ona göre mama takviyesine başlarsın, kafana göre mama verme dedi.
Sütümü sağdım, dondurucuda hazırda var, bebeğini sağdığın sütle nasıl besliyorsun, kaşıkla mı veriyorsun? Benim bebeğim emzik de almıyor. İlk başlarda vermedik, sonra durum bu hale gelince verdik, almıyor, midesi bulanıyor, öğürüyor resmen. Ne yapacağımı şaşırdım.
Merhaba anneler
23 günlük bir oğlum var. 1 haftadır beni mahvetti. ilk 2 hafta herşey normaldi, 2 saatte bir uyanıp, 15-20 dak emer, uykuya devam ederdi. her geçen gün daha huysuzlaşıyor. Dün sabah saat 6.30 da uyandık. Emmeye bir başladı, gece 11 e kadar aralıksız emdi. Arada yarımşar saatten 1 saat uyudu. 1 saatte ağlamış falan olsa, 14 saat bebek emzirdim. Böyle birşey olabilir mi? Yeni doğan bebek bu kadar uykusuz nasıl kalabilir? Ben bile dayanamıyorum. Belim ağrıyor, yemek yemeye, wc ye gitmeye fırsat vermiyor. Bende bunalıyorum, sinirlerim alt üst oldu. Emzirmeyi bırakınca ağlıyor, herşeyi denedik susmuyor, ağlamaktan sesi kesiliyor, dayanamıyorum yine emzirmeye devam ediyorum. Bugün biraz sakin, uyuyor şimdi. Böyle birşey duydunuz mu daha önce? Bana yardım edecek olan var mı?
Doktora oğlum 1 haftalıkken gittik. Doktora sorduğum sorular komik geldi heralde. Pek hoşlanmadık. Şimdilerde doktor arayışındayız. Doktor yakınımız var o emme refleksi kuvvetlidir dedi, sütüm geliyor, birinden emerken diğerinden akıp gidiyor, göğüs pedi doluyor, ağır oluyor, bezini dolduruyor, kilo aldığınıda hissediyoruz, 1 aylık kontrolden sonra kilo alıp almadığına bakıp, ona göre mama takviyesine başlarsın, kafana göre mama verme dedi.
Sütümü sağdım, dondurucuda hazırda var, bebeğini sağdığın sütle nasıl besliyorsun, kaşıkla mı veriyorsun? Benim bebeğim emzik de almıyor. İlk başlarda vermedik, sonra durum bu hale gelince verdik, almıyor, midesi bulanıyor, öğürüyor resmen. Ne yapacağımı şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?