- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
- Konu Sahibi puccakanka
-
merhaba canım benimde 15 aylık bir oğlum var seninki kadar yapışmasada evde devamlı dibimde hatta babası sizi japonla yapıştırıcam diyor benimde bunaldığım oluyor bağırıp kızdıkça daha çok yapışıyorlar onun dilinden konuşmayı dene bizimkine ii geldi sabırlar
Canım yanlış anlamadıysam oğlunuz 2 aylıkken yeniden hamile kalmışsınız ve 11 aylıkkende yeni bebeğiniz olmuş size yapışması çok normal o henüz çok küçükken aileye yeni bebek girmiş kıyamam ona tabi sizin işinizde zor
Bende 10 aylık bir kız çocuğna sahibim ve 12 haftalık hamileyim.
Bakımları zordur heralde, bende bir yandan beraber büyürler kurtulurum diyorum ama bir yandan da
çok zorlanacağımı bilerek garabet basıyor
Kızımda benden hiç ayrılmıyor odadan çıkınca bağırıyor ağlıyor
Babasında bile durmak istemiyor fazla.
Öbür bebiş için hastaneye yatınca ne yapacağım bilmiyorum, ben hala emziriyorum.
Sen hastaneye yatınca bebişi ne yaptın trendy21.
Bide sezeryan olacağı için daha fazla yatırıyorlar hastanede.
öncelikle allah yardımcın olsun bir taneye bakmak zor iki tanesi daha zor.şuanda benimki 3 yaşında düşün kardeş fikrini dahi hazmedemiyor alıştırmaya çalışyoruz ama ne kadar başarılı oluruz bilemiyorum bu sene 2. düşünüyorum allah izin verirse ama sana şu kadar söyleyeyim bebekler bebekliğini yapıyor oğlunun sana düşkünlüğü kıskançlıktan kesin sen o bebeği emzirirken görüyordur ve kendiside aynı ilgiyi istiyordur mümkünse o bebeğin yanında emzirme canım.ve babasıyla oyunlar oynamasını sağla.ne olsa oğlan çocuğu dikkatini çekicek oyuncaklarla babası özel olarak ilgilenirse daha iyi olur.eger sana düşkünlüğü daha da artarsa ve ilgi odaklı paylaşma sorunu yaşarsa bu bebek tam 2 yaşına doğru wc alışkanlığı olsun,konuşma olsun geride kalır.mümkün olduğunca babasıyla ilgilenmesini sağlayın.anneyle özleştirmesin kendini demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum .o yaştaki çocukları bireye alıştırmak çok kolaydır yoksa 2 yaşıdan sonra asla seni bırakmaz.keşke birinci cocuktan sonra korunsaydınız canım olan olmuş gerçi ama sende biraz dinlenmelisin ailenden yardım vs istesen.yoksa sen çok yıpranırsın .1.5 yaşında oğlum var ve benim peşimden ayrılmıyor hiç kimseye gitmiyo annemlere bile bırakamıyorum bir işim olduğunda dışarda napıcam neden bu kadar bağımlı oldu bana bilmem babasıyla bile tek başına kalmıyor evde ben sıkılmaya başladım ama çok mız mız herşeye kızıyor mızlıyor hep onun dediği olsun istiyor 7 aylık kız kardeşinide kıskanmaya başladı iice çıkmazdayım varmı yardımcı olacak bana
öncelikle saol canımöncelikle allah yardımcın olsun bir taneye bakmak zor iki tanesi daha zor.şuanda benimki 3 yaşında düşün kardeş fikrini dahi hazmedemiyor alıştırmaya çalışyoruz ama ne kadar başarılı oluruz bilemiyorum bu sene 2. düşünüyorum allah izin verirse ama sana şu kadar söyleyeyim bebekler bebekliğini yapıyor oğlunun sana düşkünlüğü kıskançlıktan kesin sen o bebeği emzirirken görüyordur ve kendiside aynı ilgiyi istiyordur mümkünse o bebeğin yanında emzirme canım.ve babasıyla oyunlar oynamasını sağla.ne olsa oğlan çocuğu dikkatini çekicek oyuncaklarla babası özel olarak ilgilenirse daha iyi olur.eger sana düşkünlüğü daha da artarsa ve ilgi odaklı paylaşma sorunu yaşarsa bu bebek tam 2 yaşına doğru wc alışkanlığı olsun,konuşma olsun geride kalır.mümkün olduğunca babasıyla ilgilenmesini sağlayın.anneyle özleştirmesin kendini demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum .o yaştaki çocukları bireye alıştırmak çok kolaydır yoksa 2 yaşıdan sonra asla seni bırakmaz.keşke birinci cocuktan sonra korunsaydınız canım olan olmuş gerçi ama sende biraz dinlenmelisin ailenden yardım vs istesen.yoksa sen çok yıpranırsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?