• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum benden ayrılmıyor

puccakanka

Canlarım iyiki varsınız
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.083
385
363
1.5 yaşında oğlum var ve benim peşimden ayrılmıyor hiç kimseye gitmiyo annemlere bile bırakamıyorum bir işim olduğunda dışarda napıcam neden bu kadar bağımlı oldu bana bilmem babasıyla bile tek başına kalmıyor evde ben sıkılmaya başladım ama çok mız mız herşeye kızıyor mızlıyor hep onun dediği olsun istiyor 7 aylık kız kardeşinide kıskanmaya başladı iice çıkmazdayım varmı yardımcı olacak bana

Son düzenleme:
merhaba canım benimde 15 aylık bir oğlum var seninki kadar yapışmasada evde devamlı dibimde hatta babası sizi japonla yapıştırıcam diyor benimde bunaldığım oluyor bağırıp kızdıkça daha çok yapışıyorlar onun dilinden konuşmayı dene bizimkine ii geldi sabırlar

merhaba canım benimde 15 aylık bir oğlum var seninki kadar yapışmasada evde devamlı dibimde hatta babası sizi japonla yapıştırıcam diyor benimde bunaldığım oluyor bağırıp kızdıkça daha çok yapışıyorlar onun dilinden konuşmayı dene bizimkine ii geldi sabırlar

ah ah onun dilinden konuşmakta işe yaramıyorki canım ya gıcık napıcamı şaşırdım çok üzülüyorum gezmeyi çok aşırı seviyo dışarda buna dokunup sevenler oluyo bi zırlıyo aboow sanarsın canını alıyorlar, ne güzel çocuklar var kendilerini sevdiriyorlar keşke benimde öyle olsa diyroum napcam bilmem,,aslında kendini sevenlerden utanıyo ve bunu bana mızlayarak gösteriyo hoşlanmıyo kimsnin dokunMasından utangaç oğlum benim ama geçen seferden daha ii durumda sosyalleşmeye başladı fazla kaçmıyo insanlardan utanıyo sadece biriciğim:emir_bebek::emir_bebek:

Canım yanlış anlamadıysam oğlunuz 2 aylıkken yeniden hamile kalmışsınız ve 11 aylıkkende yeni bebeğiniz olmuş size yapışması çok normal o henüz çok küçükken aileye yeni bebek girmiş kıyamam ona tabi sizin işinizde zor

Canım yanlış anlamadıysam oğlunuz 2 aylıkken yeniden hamile kalmışsınız ve 11 aylıkkende yeni bebeğiniz olmuş size yapışması çok normal o henüz çok küçükken aileye yeni bebek girmiş kıyamam ona tabi sizin işinizde zor

evet hemen hemen bildin oğlum 3 aylıkken kızıma hamile kalmışım ve 13 aylıkken dünyaya geldi kızım,,,
ve bilyorum haklısın o daha bebekti kızım doğduğunda gerçi şimdide bebek sayılır,ama ona sevgimizi ve ilgimizi asla aksatmadık ve benim için ii olan yön daha küçük olduğu için oğlum kıskançlık yapmamıştı doğduğunda kızım,ama yeni yeni başlıyo bişeyler ama bi okadarda seviyo kardeşini oyun oynamaya başladılar belkide ondandır sosyalleşiyo ve bu beni çok mutlu ediyo alışıcak sanırım dış dünyaya,valla işim şimdi zor ama ilerde rahata kavuşucam bidaha çocuk istemiyoruz sağlıklı bi şekilde bunları büyütiyim yeter,,,:emir_bebek::emir_bebek:

arkadaslar aynı problem bendede var 2 yasında oglum var ve bana asırı derec duskun hıc ayrılmıyo babasıyla bıle yalnız kalmıyo bı ısım oldugunda cok zorlanıyorum tavsıylerınızı bende beklıyorum

Bende 10 aylık bir kız çocuğna sahibim ve 12 haftalık hamileyim.
Bakımları zordur heralde, bende bir yandan beraber büyürler kurtulurum diyorum ama bir yandan da
çok zorlanacağımı bilerek garabet basıyor :1:

Kızımda benden hiç ayrılmıyor odadan çıkınca bağırıyor ağlıyor
Babasında bile durmak istemiyor fazla.
Öbür bebiş için hastaneye yatınca ne yapacağım bilmiyorum, ben hala emziriyorum.
Sen hastaneye yatınca bebişi ne yaptın trendy21.
Bide sezeryan olacağı için daha fazla yatırıyorlar hastanede.

Bende 10 aylık bir kız çocuğna sahibim ve 12 haftalık hamileyim.
Bakımları zordur heralde, bende bir yandan beraber büyürler kurtulurum diyorum ama bir yandan da
çok zorlanacağımı bilerek garabet basıyor :1:

Kızımda benden hiç ayrılmıyor odadan çıkınca bağırıyor ağlıyor
Babasında bile durmak istemiyor fazla.
Öbür bebiş için hastaneye yatınca ne yapacağım bilmiyorum, ben hala emziriyorum.
Sen hastaneye yatınca bebişi ne yaptın trendy21.
Bide sezeryan olacağı için daha fazla yatırıyorlar hastanede.

canım ya neden sezeryan oluyosun dr mu diyor senmi istiyorsun yoksa
buarada ben oğlumu ablama bırakmıştım bakması için ozaman 13aylıktı ve pek bukadar düşkün değildi bana daha bebek olduğu için birde ablamın çocuklarıda küçüktü onlarlada ii anlaşıyodu ben ona bıraktım annembaşımda refakatçi olarak kalmıştı normal doğum yapmıştım ve ertesi günü evime bebişim elimde yürüyerek gitmiştik eşimle ev hastaneye yakın olduğu için yani doğumdan hemen sonra fırladım ayağa sezeryanlar için bu çok zor:49::49::50::50::emir_bebek:

İlk doğum sezeryan olduğu için mecburen sezeryan olacağım o yüzden.
İlkinde 3 gün kaldım hastanede bunda da öyle olursa bilemiyorum kızım ne yapar.
Kimsede durmuyor beni biraz göremesin mızırdanmaya baslıyor hemen yanında birileri olsa bile.
Ne deyim Allah yardım etsin . :44:

merhabalar aynı dertten muzdarip anne baya varmış benim oğlumda bazen o kadar yapışıyorki sanki beni hiç görmemiş ki sürekli beraberiz oynuyoruz yatıyoruz kalkıyoruz ve geceleride çok sık kalkıyor halada emziriyorum asıl merak ettiğim bu bize bu kadar yapışmalarının sebebi ne ?ben hattta kendimi suçlar oldum yeterince ilgilenmiyorum herhalde diye hiç çözülmüyor yapışıyorda yapışıyor

1.5 yaşında oğlum var ve benim peşimden ayrılmıyor hiç kimseye gitmiyo annemlere bile bırakamıyorum bir işim olduğunda dışarda napıcam neden bu kadar bağımlı oldu bana bilmem babasıyla bile tek başına kalmıyor evde ben sıkılmaya başladım ama çok mız mız herşeye kızıyor mızlıyor hep onun dediği olsun istiyor 7 aylık kız kardeşinide kıskanmaya başladı iice çıkmazdayım varmı yardımcı olacak bana
öncelikle allah yardımcın olsun bir taneye bakmak zor iki tanesi daha zor.şuanda benimki 3 yaşında düşün kardeş fikrini dahi hazmedemiyor alıştırmaya çalışyoruz ama ne kadar başarılı oluruz bilemiyorum bu sene 2. düşünüyorum allah izin verirse ama sana şu kadar söyleyeyim bebekler bebekliğini yapıyor oğlunun sana düşkünlüğü kıskançlıktan kesin sen o bebeği emzirirken görüyordur ve kendiside aynı ilgiyi istiyordur mümkünse o bebeğin yanında emzirme canım.ve babasıyla oyunlar oynamasını sağla.ne olsa oğlan çocuğu dikkatini çekicek oyuncaklarla babası özel olarak ilgilenirse daha iyi olur.eger sana düşkünlüğü daha da artarsa ve ilgi odaklı paylaşma sorunu yaşarsa bu bebek tam 2 yaşına doğru wc alışkanlığı olsun,konuşma olsun geride kalır.mümkün olduğunca babasıyla ilgilenmesini sağlayın.anneyle özleştirmesin kendini demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum .o yaştaki çocukları bireye alıştırmak çok kolaydır yoksa 2 yaşıdan sonra asla seni bırakmaz.keşke birinci cocuktan sonra korunsaydınız canım olan olmuş gerçi ama sende biraz dinlenmelisin ailenden yardım vs istesen.yoksa sen çok yıpranırsın .:14:

öncelikle allah yardımcın olsun bir taneye bakmak zor iki tanesi daha zor.şuanda benimki 3 yaşında düşün kardeş fikrini dahi hazmedemiyor alıştırmaya çalışyoruz ama ne kadar başarılı oluruz bilemiyorum bu sene 2. düşünüyorum allah izin verirse ama sana şu kadar söyleyeyim bebekler bebekliğini yapıyor oğlunun sana düşkünlüğü kıskançlıktan kesin sen o bebeği emzirirken görüyordur ve kendiside aynı ilgiyi istiyordur mümkünse o bebeğin yanında emzirme canım.ve babasıyla oyunlar oynamasını sağla.ne olsa oğlan çocuğu dikkatini çekicek oyuncaklarla babası özel olarak ilgilenirse daha iyi olur.eger sana düşkünlüğü daha da artarsa ve ilgi odaklı paylaşma sorunu yaşarsa bu bebek tam 2 yaşına doğru wc alışkanlığı olsun,konuşma olsun geride kalır.mümkün olduğunca babasıyla ilgilenmesini sağlayın.anneyle özleştirmesin kendini demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum .o yaştaki çocukları bireye alıştırmak çok kolaydır yoksa 2 yaşıdan sonra asla seni bırakmaz.keşke birinci cocuktan sonra korunsaydınız canım olan olmuş gerçi ama sende biraz dinlenmelisin ailenden yardım vs istesen.yoksa sen çok yıpranırsın .:14:
öncelikle saol canım
ben oğlumla değil kızımla fazla ilgilenemiyorum yazık hiç bişeyde demiyo karnı doyuyo altı değişyoya yetiyo ona sanki kıyamam kendi kendine oyuncak oynuyo:emir_bebek::emir_bebek:
yani oğlumla babasıda çok ilgileniyo artık dahada fazlalaştı babasına sevgisi yani ısındı iice ,bazende olsa babada kalabilyo oyun oynuyolar ben iş yaparken falan oğlum kardeşiyle çok ii anlaşıyo kıskançlık fazla yok çünkü daha anlamıyo gibi kıskançlık nedir öyle işte birlikte çok ii arkadaş olucaklar eminim birazdaha büyüsün benim kız abi kardeş benim peşimden düşüp kendileri oyun oynıycaklardır diye ümit ediyorumm bakalım
irde ben kızımda korunuyodum ama bir defa korunmasız ilşkiye girdik hamile kalmışım bende hayır vardır dedim doğurdum şükür valla ilk öğrendiğimde oğlum 3aylıktı daha bakamam kaldıramam diye aldırmayı bile düşündüm ama şükürki caydım bu fikrimden şimdi çok memnunum darısı senin başına ben kurtuldum:1::1::60::60::49::49::emir_bebek:

Back