Davranış Bozuklukları Oğlum ana okuluna gitmek istemiyor:(

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

kndmrylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
1
0
86
İstanbul
4 yaşında oğlum var ve konuşma problemi var.Pedegoga götürdüm okula yazdırmamı söyledi,bende yazdırdım tam gün gidiyor.ilk 1 aya yakın çok güzeldi herşey sonra yemek yememe problemi yüzündeen gitmek istemedi.çok sinirli inatçı asabi bir türli ikna edemiyorum onu.ben ailemle yaşıyorum eşim vefat etti oğlum 7 aylıkken ben çalıştığım için ailem okula götürüryor.ne yapmalıyım önerisi olan varmı?

1 aya kadar herşey güzeldi'' dediğinize göre sorun okulda karşılaştığı bir durumdan kaynaklanıyor... çünkü okula adaptede ilk 6 hafta çok çok önemli... ilk 2 haftada gitmek istemiyorsa sorun, anneden evden ayrılamama durumundan kaynaklanıyor ..2 haftadan sonraki haftada gitmek istemiyorsa sorun okul kaynaklı... birşeye kızmış, korkmuş, incinmiş olabilir... yada kendini diğerlerine göre eksik hissediyor olabilir.... nedenini çözmelisiniz... okul öğretmeniyle görüşün...daha sık sarılın... geç konuşmasıyla ilgili onun yanında kimse yorum yapmasın bile.... o kadar çok ince noktalar varki... eğer gerçekten gitmemekte direniyorsa birsüreliğine göndermeyin... çünkü 4 yaş olsada hala küçük... bol şans.

arkadasın dediklerıne katılıyorum cocuk gelişim bölmünü okudum ve anaokulu stajı yaptım cok trajik seylerle karsılastım cok üzüldüm o yuzden piskolojım bozuldu ağladım o bölümü bıraktım okul bitince obölüme devam etmedım :S ne yazıkkı cok seyler olabılıyr öğretmenler hırpalıyorlar kötü niyet koymak ıstemem aklınıza ama okuldan bır kac veli ile görüşün derim baska öğrencı annelrı ile ertelemeyın cocugunuza daha zarar gelmedenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…