Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Premature BebeklerOğlum 85 gün sonunda evinde.. Darısı tüm bebeğine hasret annelerin başına...
çok ama çok sevindim,bundan sonraki gelişmelerde bu tatta olur inşallah..darısı yavrusunu bekleyen tüm annelerin başına,en kısa zamanda onlarada nasip etsin rabbim inşallah,gelişmelerden haberdar et bizi lütfen
canım gözün aydın çok geçmiş olsun inşalah bundan sonra annesinin kollarında dünyanın en güvenilir yerinde hiçbi sorun yaşmaz bişey olmayacağına inan ve sütünle ve sevginle doya doya büyüt gerisini Allaha bırak herşey ondan Alllaha emanet olun
hepinize çok teşekkür ederim... dualarımız bitmedi... efsane birce syuzan ve tüm arkadaşlara dua ediyorum... çok zor çok sabır isteyen bir süreçti... şükür rabbim sabrınıda verdi... darısı diğer tüm arkadaşların başına...
canım okadar çok sevindimki darısı benim ve diğer annelerin başına bizde 48 günlük olduk inşallah bizde böyle başlık atatrak çıkarız kaç kilo ile teslim aldın benim bebeğim 20 gündür 800-850 gr arası digip geliyor hayırlısı bakalım
ylmznrmn, ilk 50 gün bizde çok kilo almadık... hep 1000 gramlarda seyrettik... 1600 1650 civarı taburcu olduk... dilerim en kısa zamanda rabbim böyle güzel başlıklar atmayı nasp etsin sizlerede...