• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Oğlum 85 gün sonunda evinde.. Darısı tüm bebeğine hasret annelerin başına...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

nihal1979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
124
0
46
İzmir
arkadaşlar dün oğlumu taburcu ettiler... 1 gündür evdeyiz... darısı bekleyen tüm annelerimizin başına... bir hafta birlikte yattık hastanede... pazartesi günü gözden lazer ameliyatı olduk. dün de 85 gün sonunda evimizdeydik çok şükür rabbime... maraton yeni başladı... beyinde eski kanamadan izler görülmüş... emar istediler 1 hafta içinde... işitme testi, kalça ultrasonu ve lazer ameliyatının kontrolleri devam edecek... rabbim bugünden sonrada dualarımızı kabul eylesin... yar ve yardımcımız olsun cümlemizin... darısı diğer annelerin başına...

Allahım yardımcınız olsun inşallah. Bu kadar sabretmişsiniz ya, gerisi hallolur.:teselli:

canım çok sevindim
benim oğlum hala hastanede ama senin adına gerçekten çok sevindim kaç gr verdiler eve?benim evdeki oğlumda lazer oldu gözden inşallah ikiside görür rabbim karanlıkta bırakmasın

İnşallah bundan sonrasını da sorunsuz atlatırsınız.:Saruboceq: Evinizde evladnızla sağlıklı-sıhhatli, huzurlu upuzun bir bir yaşam diliyorum. Büyük geçmiş olsun..

cooooook sevındım canım bak gor sımdı cok daha guzel gelısecek senın koynunda..........ınş sıkıntınızda gecer ınşşşşşş rabbım ayırmasın

Gözün aydın Allah bir daha sizi yavrunuzdan ayrı koymasın. Darısı bebeği küvezde olan bütün annelerin başına.

inşallah tüm tetkikleri güsel çıkar annesi..annesinin mis gibi kucağında daha hızlı büyüyecek inşallah..allah yardımcınız olsun..

Allahım güzel yavrularımızı bize bağışla.Rabbim bütün çocuklara şifa versin hayırlısıyla büyümelerini nasip etsin.:ecrin_bebek:

cok sevindim canim rabbim uzun hayirli ömürler versin bebisine ,, bir daha ayriliklar göstermesin insallah...

çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifalarını eksik etmesin üzerimizden.nihalcim yukarda yazdığın beyin kanamasından biraz bahsedebilir misin,kaçıncı evreydi ve gelişmeler nsldı?

Back