arkadaşlar günaydın... Oğlum işitme testini geçememiş(( Bu konuda bilgisi olan varmı (( Moralim çok bozuldu...
canım rop1, 1 aydan beri var.. kontrol ediliyor sürekli. inşallah lazere gerek kalmadan atlatırız... işitme testini geçemedik. hastaneden çıkınca kbb tekrar yapacakmış. umarım sorun çıkmaz... her zaman dua ediyorum. oğluma, birceye sana syuzan a hepimize...
arkadaşlar iyi geceler... oğlumun yanında geldim akşamüzeri... galiba bizi 10-15 gün içinde taburcu edicekler... hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum... o kadar küçük ki... 1350-1400 gram gibi.. o kiloda evde nasıl bakılır... dua edin bizim için... hem büyük bir sevinç hemde endişe duyuyorum... şükür enfeksiyonu atlattık.. evre 1 ropumuz var ve işitme testini geçememişiz... rabbim şifamızı versin hayırlısıyla...
arkadaşlar iyi geceler... oğlumun yanında geldim akşamüzeri... galiba bizi 10-15 gün içinde taburcu edicekler... hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum... o kadar küçük ki... 1350-1400 gram gibi.. o kiloda evde nasıl bakılır... dua edin bizim için... hem büyük bir sevinç hemde endişe duyuyorum... şükür enfeksiyonu atlattık.. evre 1 ropumuz var ve işitme testini geçememişiz... rabbim şifamızı versin hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?