büyük geçmiş olsun allah yar yardımcınız olsun bebegin nerde küvezde kalıyor.benim bebegim 55 gün kaldı şükürler olsun çıktık.bazı sorunlarla ama olsun şükür saglıklı.allah tez zamanda saglıgına kavuşup kollarına almayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:
ylmz ve syuzan allah cümlemizin evlatlarına şifa versin... size güzel haberlerim var... bugün oğlumu görmeye gittim... oğlum stabil olduğu için 1. odaya alınmış... yani çıkışa yakın oda... nasıl sevindim anlatamam... hemşire kucağınıza vericem oğlunuzu dedi... oğlum yaklaşık 1150 gram... ömrümmmm o benim ömrümmmmmmmm.... ömrüm 1,5 saat kucağımdaydı küçücük bedeniyle... hala ayaklarım yere basmıyor... rabbimmm aynı duyguyu sizlere de yaşamayı nasip etsin... rabbim evlatlarınıza şifa versin... yarın ve pazar günü de gidicem... anne kokusuna ve tenine alışması için miş kanguru yöntemi... kuzucuğum nasıl tatlı bi bilseniz... nasıl içlerim yanıyor bi bilseniz... ama çok mutluyum... tabiki daha çok yolumuz var... hala küvez içine oksijen veriliyor... ama şükür enfeksiyonu bitmiş... ve ve ve en önemlisi şükür rabbime bugün çekilen tomografi de beynindeki kanama artık görülmemiş... doktorumuz normal haftasından 3 ay sonra emar çektirilecek, umarım oda temiz çıkar dedi... kızlar dualarım sizinle ve evlatlarınızla... sizde benden dualarınızı esirgemeyin... rabbim kuzucuklarımızın yar ve yardımcısı olsun... ( ha bu arada oğluşum 1,5 saat sonra küveze yatırılınca kıyameti kopardı... geldim ama canım ciğerim orda kaldı... sabır sabır... şükür buna da şükür(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?