Premature Bebekler Oğlum 51 gündür küvözde... Dua edin Ne olur...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
allah yardımcın olsun canım bebeğine sağlık versin rabbim
ben eminim sağlığına kavuşucak kucaklicaksın onu

Kızlar Allahım size sabır minik kuzularınıza saglık versin kuvezde bebek beklemek ne zordur bilirim Allahım acılarını gostermesin guzel haberler alırsınız insallah dualarım sizlerle

Allah evlatlarınza sağlık şifa versin
tez zamanda kavuştursun yuvalarına
sizlere de güç kuvvet versin inşallah

Allahım hepimize sabır versin beni tek teselli eden bebeğimin büyüdüğü zaman hiçbirşni hatırlamayacak olması ama biz anneler hiçbir zaman unutmayacağız.benim bebeğimde küvözde bazen inancımı kaybediyorum bazen güçlü olmaya çalışıyorum.Ama hiçbir zaman isyan etmiyorum Allahım sabır versin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Rabbim bebeklerinize acil şifalar versin inş.. umarım en kısa zamanda sağlıklarına kavuşarak evlerine gelirler .. bu günleride hiç yaşamamışa dönersiniz inş.. dualrım sizinle ve bebklerinizlee..Allah yardımcınız olsun..

arkadaşlar çok teşekkür ederim dualarınız için... bu arada ben egepol hast. sayesinde bu hale geldim.. kafamı bi toparlayayım, o konuda da egepol e giden arkadaşları aydınlatacağım... gökalp bey i herkes methederdi... bende güvenirdim... ama neredeyse benim ve bebeğimin hayatıyla oynuyordu... ona son iki gidişimde renkli doppler de 2 hafta gelişim geriliği yazıyordu... 2. doppler de fetometarnel dolaşım bozukluğu yazıyordu sonuçta... renkli doppler sonucunu göstermeye çıktığımda gökalp bey, gayet rahat bu sorun değil, sık sık yemek ye, çocuk toparlar dedi... 1 ay sonra kontrole gelmemi söyledi.. ben araştırarak bunun rAHİM içi gelişme geriliği olduğunu saptadım, ve başka bir doktor aracılığı ile SERMET SAĞOL u buldum... ege üniv. prof... sağolsun beni acil yatırdı ege ye... ve yattığım günde bebeğimin kalp atışları görünmedi... gökalp bey den 1 hafta sonra.. (( ki ona inansaydım bebeğimi şu an kaybetmiş olacaktım... neyse hast. yattığım gün apar topar sezeryana alındım... ve bana bebek yaşamaz kendini hazırla denildi.. ama şükür ki rabbime bebeğim 50 gündür savaşıyor... bir daha egepol mü ? aslaa... bu doğum öyküsünün hikayesini daha sonra yazacağım ki, herkes okusun ve kimse canını ve bebeğini tehlikeye atmasın... 50 gündür ne yaşadığımı bir allah la bir ben biliyorum...((

büyük geçmiş olsun allah yar yardımcınız olsun bebegin nerde küvezde kalıyor.benim bebegim 55 gün kaldı şükürler olsun çıktık.bazı sorunlarla ama olsun şükür saglıklı.allah tez zamanda saglıgına kavuşup kollarına almayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:

Allah sağlık, sıhhat, güç versin kuzucuğumuza. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşursunuz.

Allah yardımcınız olsun sabrınızı artırsın dualarımız her namazımda sizinle inannın onların çıkacağına gerisini Allaha bırakın her türlü zorluğa karşı onlar Allahın yardımıyla çok güçlü olıuyolar ama çok küçük oldukları için zaman gerekiyo ama biz anne yüreğimizle bir anda olsun hemen iyileşsinler diye bekkliyoz onlara haksızlık etmiyelim maşallah 51 gün savaşmış bundan sonrasıda gelir inşallah ama hele daha sabretmelisin annesi solunumun iyileşmesiyle daha hızlı kilo alıcak sonradaaaa kollarına alacan annesi dualarımız sizlerele ylmzm senin bebeğinin de Allah yardımcısı olsun zamanla ve inşallah sağlıklı bi şekilde o da büyüyecek

Canım öncelikle büyük geçmiş olsun ve allah sabır versin sana çok uzun bi süreç bunu yaşayan bi anne olarak söylüyorum.Ben 25.01.2010 doğum yaptım bebeğim 804gr olarak dünyaya geldi ve 8 aydır küvezde.Bana doğum öncesinden ciğer geliştirici iğneler vurulmadığı için benim kızım hala ventülatörde.Diyeceğim şuki bebekler çok güçlü herşeyi atlatıyolar benim kızım 3 beyin ameliyatı 1 rop ameliyatı geçirdi ve hala direniyo inşallah sizin bebekleriniz daha çabuk toparlar ve sağ salim evlerine dönerler.Allah yoğun bakımda olan bütün bebeklere şifa ve annelerine sabır versin.Dualarım sizinle...

bugün oğlumu görmeye gittim ama enfeksiyon olmuş dualarınızı bekliyorum, bugünleride atlatacağız inşaallah, rabbimin izniyle oğlum güçlü olacak ve yenecek enfeksiyonu

ylmz ve syuzan allah cümlemizin evlatlarına şifa versin... size güzel haberlerim var... bugün oğlumu görmeye gittim... oğlum stabil olduğu için 1. odaya alınmış... yani çıkışa yakın oda... nasıl sevindim anlatamam... hemşire kucağınıza vericem oğlunuzu dedi... oğlum yaklaşık 1150 gram... ömrümmmm o benim ömrümmmmmmmm.... ömrüm 1,5 saat kucağımdaydı küçücük bedeniyle... hala ayaklarım yere basmıyor... rabbimmm aynı duyguyu sizlere de yaşamayı nasip etsin... rabbim evlatlarınıza şifa versin... yarın ve pazar günü de gidicem... anne kokusuna ve tenine alışması için miş kanguru yöntemi... kuzucuğum nasıl tatlı bi bilseniz... nasıl içlerim yanıyor bi bilseniz... ama çok mutluyum... tabiki daha çok yolumuz var... hala küvez içine oksijen veriliyor... ama şükür enfeksiyonu bitmiş... ve ve ve en önemlisi şükür rabbime bugün çekilen tomografi de beynindeki kanama artık görülmemiş... doktorumuz normal haftasından 3 ay sonra emar çektirilecek, umarım oda temiz çıkar dedi... kızlar dualarım sizinle ve evlatlarınızla... sizde benden dualarınızı esirgemeyin... rabbim kuzucuklarımızın yar ve yardımcısı olsun... ( ha bu arada oğluşum 1,5 saat sonra küveze yatırılınca kıyameti kopardı... geldim ama canım ciğerim orda kaldı... sabır sabır... şükür buna da şükür (((

lore bebeğim ege de, dua et bizim için, sen neler yaşadın paylaşırmısın

ohhhhhne güzel bak annesi küçük savaşçın artık daha hızlı ilerliyo arık gerisi gelir inşalalh benim oğluşumda tam bu kiloda doğmuştu ama ben bu kiloda kucağıma alamamıştım ama yanına gittiğimde hep hissediyodu ne büyüksün Allahım şuan oğluşum düzeltilmiş 3.5 aylık 6kg a yakın geriye döndümde ne kadar çabuk geçmiş bu zaman çok şükür hepsi Allahın izniyle ardı ardına geliyo sabrının mükafatını sende görecen inaşllah şuan bana cilveler yapıyo çok gemeden senin oğluşunda sana yapacak annesi dediğim gibi inanılmaz tatlı duygular Allahım her anneye nasip etsin bunları

Nihalcim gözün aydın mutlu haberini görünce çok sevindim. İnşallah bebeğinin eve gelmesi çok yakın. Çok şükür zor günleri atlatmışsınız. Yakında mutlu haberi verirsin bize.
Ylmznrmcim Nihal'in bebeği sizin için çok güzel bir örnek. O da oğlunla aynı kiloda doğmuş, aynı aşamaları atlatmış. Zaten küvezde kalıp da enfeksiyon geçirmeyen bebek yok. İnşallah senin miniğin de bu günleri atlatacak. Sadece sabır, zaman ve duaya ihtiyaç var. Her zaman dualarımdasınız.

BAK NE GÜZEL KUCAĞINA VERMİŞLER İYİ OLACAK İNŞALLAH BENİM OĞLUM 9 TEMMUZDAN BERİ KÜVEZDE 1900GR AMA HİÇ DOKUNDURMADILAR BİLE
ALLAH MUTLULUĞUNU HİÇ BOZMASIN ZOR GÜNLER GEÇECEK bebeklerimizi eve götüreceğiz inşallah:Saruboceq:

cnm çok geçmiş olsun.bende preklemsi sebebiyle 30 haftalık 1180 gr.ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdim.ama bana doğumdan önce birer hafta arayla sabah akşam olmak üzere 4 defa ciger geliştirici iğne yaptılar.buna rağmen 5 gün solunum cihazına bağladılar.allaha şükür daha snr bidaha bağlanmadı makinaya.ama küvezde 45 gün yattı.bi sağlık sorunu yoktu çok harketliydi ama kilo alması için tuttular oğlumu.gerçi çıktıktan 2 hafta snr rop ameliyatı oldu iki gözündende daha snrki 2 hafta snrda fıtık ameliyatı oldu.ama küvezdeyken bende seninle aynı duyguları yaşıyodum her prematüre annesi gbi.gözyaşlarım hiç dinmedi.hatta doktorlara hemşireler herkese tepkiliydim.oğluma 3 saatte 20 cc süt veriyolardı ve he gittiğimde yavrumun boncuk boncuk gözyaşları dökülüyodu gözünden.açlıktan aglıyodu bebeğim biliyodum ama bişey yapamıyodun.nihayet 45 gün snr benim yoğun isteğim üzerine bebeğim 1600 gr.olduğunda emzirmek için odaya alındım.bebeğimi ilk kucağıma aldığımdaki duygularımı anlatamam.dünya durmuştu sanki bebğim heşirenin kucağında ağlayarak geldi yanıma ve kucağıma aldığımda gözlerini açıp kafasını yukarı kaldırdı ve gözgöze geldik bebeğimle biliyodu hissetmişti annesi olduğumu.hemşire bebeği emzirmem için yardımcı olmak istedi beceremem diye ama benim ikinci bebğim olduğu için biliyodum ben ve yalnız yapmak istedim.bir gögsümden 5 dk.ikincisindende 5 dk.emzirmemi sütümün yetmiyceği daha doğrusu bebğin emmeyi beceremeyeceği için diğer 10 dk.hazır mama vereceğini söledi.ama meleğim gögsümü bir kaptı bidahada bırakmadı tam yarım saat emzirdim 2 gögsümdende ve hemşire hayretler içinde kaldı oğlumun beni o şekilde emmesine 3 saat boyuncada hiç acıkıp ağlamamış ve hemşireler doktorada bilgi verdiler seyitimin nasıl emme refleksini becerebildiği hakkında.yarım saat snr aldılar kucağımdan bebeğimi ama anne yüreği ayrılmak istemedim onsuz zaman nasıl geçerdi.halbuki 2,5 yaşında bir bebğim daha var ama hepsinin yeri ayrıydı.eve nasıl döndüm ertesi gün nasıl oldu bilmiyorum sürekli ağladığımı hatırlıyorum ve bir günüm daha ayrı geçmicekti kararlıydım doktoru aradım cepten çıkarmak istediğimi söledim izin vermedi prosedüre göre 1900 altında çıkarmıyolarmış.ama senin bebeğinin durumu gayet iyi kilo için tutuyorum hemşirelerden öğrendiğime göre emmeside çok iyiymiş istersen imza atıp sorumluluğu üzerine alırsan çıkarabilirsin dedi.ben daha dururmuyum.eşimi aradım uçar gibi gittik hstnye.hemen işlemleri yaptırdık ve mutlu son bebğim kollarımda.hemşireler çıkmadan eğitim verdi bebeğime 3 saatte 30 cc vermemi sölediler.dinlermiyim saat başı hatta yarım saatte bir hem emzirdim hem mama verdim bebeğim bir ay snr 2800 gr.doktor şaşırdı çünkü bebğime hstde 45 günde sadece600 grt.aldırmışlardı bana çok iyi baktığım söledi bende nasıl beslediğimi anlattım ve iyi yapmışsın dedi.şu an düzeltilmiş 3 ay 10 günlük ve 6,5 kilo gelişimi çok iyi ek gıdalareada geçtim yeni yeni.demek istediğim iyki o imzayı atıp çıkarmışım bebeğimi.bu kadar uzun yazmamın sebebi yazılarını okuyunca tekrar yaşadıklarımı bidaha yaşamamdı ve ben şu an meleğimle çok mutluyum seninde öle olacağını anlatmak istedim sadece.bu kadar uzun yazıp rahatsızlık verdiysemde özür dilerim.duygularım o kadar yoğunki anlatmakla azalmıyo.allah bebğine kavuşamyı nasip etsin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…