- Konu Sahibi blackdress
-
bence moralini bozma benimde oğlum var 2006 aralık doğumlu hiç oralı olmuyor o birşeymi morlini bozma büyük oğlum 8 ne girdi hala gece bezleniyor benimki daha vahim ama kafay::a takmıyorum kimsenin ne dediğide umrumda değil sende öyle yap
bence moralini bozma benimde oğlum var 2006 aralık doğumlu hiç oralı olmuyor o birşeymi morlini bozma büyük oğlum 8 ne girdi hala gece bezleniyor benimki daha vahim ama kafay::a takmıyorum kimsenin ne dediğide umrumda değil
arkadaşım kusura bakmada yanlış yapıyorsun 8 yaşında bir çoçuğun bezlenmesini hangi mantık onaylar anlayamadım yazık etme çoçuğuna başka problemleri varsa onları çöz sonrada 2006 doğumlu çoçuğumda yapmıyor diyorsun herhalde yapmaz niye tuvalete ğitsinki abisi nasıl olsa bezleniyor bu ona çok normal geliyor inanamıyorum birde ben taknıyorum diye bir cümle yazmışsın e bekle o zaman askere gidince öğrenirler
ya benım 2 bucuk yasında oglum var zamanı geldı mı acaba alıstırmaya baslasammı hıc bılmıyorum valla ben kac yasında baslatılıyo ogretmeye en erken fıkrı olan varmı
20 aylıkken alıştırma kilodu ile alıştırdım kızıma.3 4 gün altına yaptı sonra ıslaklıktan sıkılıp söyledi.şu an 24 aylık ama arada altına kaçırdığıda oluyor.tuvaleti sevdirmeye çalış.sifonu ona çektir, tuvalet tası ile su döktür,alkış tut,aferin de, öpücük ver.sabır göster zamanla alışır.kaç aylık bi konu ama yinede yazayım dedim.
Bence en uygun yas 2-2,5 yas arasi. Benim iki kizimda bu yaslarda bezi birakti.
Basla yavas yavas canim, tuvalete gittigin zaman onuda yaninda götür, cocuk göre göre buna alisiyor. Sabirli olman lazim, hemen olucak birsey degil. Sürekli sorman lazim!
Kücük kizim nerden baksan 4-5 aydir tamamiyle birakti bezi, ocakta 3 yasina girecek, surda 2-3 aydan beri gecede bezlemiyorum, cisi gelse bile gece uyaniyor Anne tuvalalete gidicem diyor.
Cok dogru canim, sabir cok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?