Oğlum 4 aylık Yaklaşık 60 gündür geçmeyen lezyonları var bilgisi olan var mı?

esma altinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
4
0
28
merhabalar belki 10 tane doktor gördü oğlumu ama hiç bir şekilde anlayamıyorlar daha önceden çok yoğundu şuan geçiyor yavaş yavaş ama hala kuruyan yerlerden tekrarlıyor bazıları bilgisi olan var mı kafayı yemek üzereyim…

Eklentiler

• IMG_6885.jpeg
    IMG_6885.jpeg
    144,1 KB · Görüntüleme: 77
merhabalar belki 10 tane doktor gördü oğlumu ama hiç bir şekilde anlayamıyorlar daha önceden çok yoğundu şuan geçiyor yavaş yavaş ama hala kuruyan yerlerden tekrarlıyor bazıları bilgisi olan var mı kafayı yemek üzereyim…
Bulunduğunz ilde üniversite hastanesine gittiniz mi. Aşağı yukarı birşey söylemeleri lazım tani olarak ne diyorlar tahmini bile olsa. Emziriyorsanız Yediğiniz birşeyden mi yoksa sürekli temas ettiği birşeyden mi kaynaklı

Bulunduğunz ilde üniversite hastanesine gittiniz mi. Aşağı yukarı birşey söylemeleri lazım tani olarak ne diyorlar tahmini bile olsa. Emziriyorsanız Yediğiniz birşeyden mi yoksa sürekli temas ettiği birşeyden mi kaynaklı
Gittim eğitim araştırmaya gittim yok kimse hiç bir şey diyemiyor lezyonlar sönüyor tekrar kızarıyor bazıları eskiye göre geçti ama yine var 🙄

İnek sütü alerjisi olabilir bir süre süt yumurta yoğurt ayran kefir tereyağ yemeğin et de yemeyin doktorunuz bişey demedi mi

X