- 21 Kasım 2024
- 4
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi esma altinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulunduğunz ilde üniversite hastanesine gittiniz mi. Aşağı yukarı birşey söylemeleri lazım tani olarak ne diyorlar tahmini bile olsa. Emziriyorsanız Yediğiniz birşeyden mi yoksa sürekli temas ettiği birşeyden mi kaynaklımerhabalar belki 10 tane doktor gördü oğlumu ama hiç bir şekilde anlayamıyorlar daha önceden çok yoğundu şuan geçiyor yavaş yavaş ama hala kuruyan yerlerden tekrarlıyor bazıları bilgisi olan var mı kafayı yemek üzereyim…
Gittim eğitim araştırmaya gittim yok kimse hiç bir şey diyemiyor lezyonlar sönüyor tekrar kızarıyor bazıları eskiye göre geçti ama yine varBulunduğunz ilde üniversite hastanesine gittiniz mi. Aşağı yukarı birşey söylemeleri lazım tani olarak ne diyorlar tahmini bile olsa. Emziriyorsanız Yediğiniz birşeyden mi yoksa sürekli temas ettiği birşeyden mi kaynaklı
Tuhaf .ama belki küçük diye henüz doğru teşhis olmuyordur .kan değerlerinde bir problem yoksa yinede endişe etmeyinGittim eğitim araştırmaya gittim yok kimse hiç bir şey diyemiyor lezyonlar sönüyor tekrar kızarıyor bazıları eskiye göre geçti ama yine var
Kanda hiç bir sıkıntı yok kilo alımı da çok güzel anne sütü alıyor sadece geçiyor yavaştan dualarınızı eksik etmeyinTuhaf .ama belki küçük diye henüz doğru teşhis olmuyordur .kan değerlerinde bir problem yoksa yinede endişe etmeyin
Ne kadarlık sizin bebeğiniz geçmiş olsun size deMerhaba geçmiş olsun. benim bebeğimde de benzer şeyler çıktı. Anne sütü alerjisi olabilir mi acaba?
İnek sütü alerjisi olabilir bir süre süt yumurta yoğurt ayran kefir tereyağ yemeğin et de yemeyin doktorunuz bişey demedi mimerhabalar belki 10 tane doktor gördü oğlumu ama hiç bir şekilde anlayamıyorlar daha önceden çok yoğundu şuan geçiyor yavaş yavaş ama hala kuruyan yerlerden tekrarlıyor bazıları bilgisi olan var mı kafayı yemek üzereyim…