ne güzel ya:)maşallah oğluşuna.darısı başıma.
benim oğlanda 2.5 yaşında.bende bu yaz alıştırmayı düşünüyorum.
çok gözümde büyüyo valla nasıl olacak nası alışacak.poffff....
cnm sen lazımlıklamı alıştırdın.yoksa normal tuvaletemi tutmuştun?
2 gündür oğluma hadi annecim kaka varmı?yapalımmı diyorum.beni götürüyo arkaya yapıyo sonra.acaba kolaymı alışacak dersin?
ilk başta nasıl yol izliim anlatırmısın??
merhaba canım yine ben:)
dün bi tane lazımlık aldık oğluşa.bak bu senin tuvaletin artık falan dedim.ama hiç ümidim yok yani.kesin işe yaramıcak diye düşünüyodum.
neyse bizimki bi oturdu 2 oturdu.şırrr çişini yaptı.nası şaşırdım anlatamam.10 dk bir oturttum.azar azar yaptı kuzum.
bi kaç saat sonrada kakasını yaptı.senin bana dediğin gibi görmesine izin verdim.görmek istiyorlar gerçektende.sonra ne dese beğenirsin.aaa anne parçaaa.biraz şaşırdı biraz korktu kuzum:)
şimdi ara ara oturtturuyorum lazmlığa.yanlız söylemiyo anne çiş diye.ben oturtturusam yapıyo.
gecede bağlasammı bağlamasmmı diye düşünüyorum.sen bağlamışmıydın gece?
yaaa kızlar aynı sorun bizde de var oğlum çişe çok kolay alıştı ama kaka konusunda hala alışamadık tuvalete bir iki kere oturmayı kabul ettiama yapmadı kakasından korkuyomuş kötü kokuyor diye yapmak istemiyor defalarca babasıda bende anlattık ama yapmak istemiyor zamana bbırakıyoruz ama olmuyor alışmaya pek niyeti yok gibi görünüyor 3 yaş 5 aylık oldu okula gitmek istiyor önce alışması lazım okula gönderebilmem için bunuda anlattım yok banamısın demiyor napacağım bilmiyorumm hepinizi tek tek okudum onların hepsini ve daha fazlasını denedim
canım ödüllendirme işlerini falan hepsini denedim fayda etmiyor konuşurken bunu alın şunu alın istiyo kakaya sıra gelince ödüldende vazgeçiyorr az önce yine karşıma aldım konuştum korktğunu söylüyoo çişle ilgili hiç bir sorunum yok
walla ne desem bilemedim ki...bence sabırlı ol illahaki alışacak.yazdırmayı düşünüdüğün okula bi götür. bizim oğlanı götürmüştüm öğretmende çoook yumuşak bi ses tonuyla çişini tuvalete yapamayı öğrenmesi gerektiğini söylemişti. o da fayda etti galiba öğrenmesinde şimdi her seferinde ben çişimi yapıyorum artık okula gidebilirim diyor. :) bi dene ne kaybedersinki ama çok fazla bu konuda konuşmayın. klozete oturutp hadi sen kakanı yap bana haber ver ben geleyim falan de...
İnşallah en kısa zamanda alışır cnm ya...
canım benim yaaa valla ne denediysek olmadı hatta bugün okula getirdim dediğin gibi orada öğretmen sordu çişini tuvalete yapıyor ama kaksını yapmıyor dedim öğretmen onada söyledi ama hiççç umrunda değil yaaa açık aöçık konuşuyoruz onunla bize korktuğunu söylüyor nedenide büyük kaka yaptığımda çok acıyor onun için korkuyorum diyorr ama bu yüzden daha önceden dr görürdüm dr rahat bırakın fazla üstüne gitmeyin dedi eylül gibi okula başlıyacak o zamna kadar alıştırabilsen iyi olur dedi öğretmnide biraz daha sabır lazım demekkii
tatlım ozman biraz daha vakit ver ona, ama vazgecme sakın :) herşey güzel olacak ve illaki öğrenecek...sen de biraz rahat ol stresini hissetmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?