Oğlum 3 buçuk aylık sürekli basmak istiyor

nur seyda

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2023
168
74
26
Oğlum şuan 3 buçuk aylık sürekli basmak istiyor başını falan çok güzel dik tutuyo hoppala zıpzıp almaya düşünüyorum sizce kullanmalımıyım kullanan var mı

Oğlum şuan 3 buçuk aylık sürekli basmak istiyor başını falan çok güzel dik tutuyo hoppala zıpzıp almaya düşünüyorum sizce kullanmalımıyım kullanan var mı
3,5 ay hoppala için erken.

Sakın. Daha erken. kucağınızda tutarak hafif basmasını sağlayın. Oğlumu sürekli kucağımda hoplatırdım, bir elimle karnından, diğeriyle poposundan tutup, ayağını hafifçe basmasını sağlayarak

Sakın. Daha erken. kucağınızda tutarak hafif basmasını sağlayın. Oğlumu sürekli kucağımda hoplatırdım, bir elimle karnından, diğeriyle poposundan tutup, ayağını hafifçe basmasını sağlayarak
Aynı şeyi yapıyoruz sürekli öyle durmak istiyo yatırınca kıyameti koparıyo kaldırınca hafif ayanı dokundurunca susuyo hemen

Acelelik ne alaka ? Sürekli basmak istiyo yatmıyo hiç bi şekilde dik durup basıcam diye uğraşıyo hiç düşünmüyodum bile bu aleti biri önerdiği için soruyorum farkındaysan
yere battaniye serip koyun etrafina ilgisini çeken hisirtili kitap,akıllı kartlar,ayna , çıngırak koyun tummytime yaptırın. Bebeğinizin bu aydaki gelişimi için bu daha yararlı

yere battaniye serip koyun etrafina ilgisini çeken hisirtili kitap,akıllı kartlar,ayna , çıngırak koyun tummytime yaptırın. Bebeğinizin bu aydaki gelişimi için bu daha yararlı
Hiç birine bakmıyo problem orda son 3 4 gündür bu şekilde bunların hepsini güle oynaya yapıyodu şuan dik durmadığı sürece bağırıyo basmak istiyo sürekli piyanosu var çok güzel bi şekilde oynardı seslere tepki verirdi artık ağlıyo tummtime yaparken kendi kendine dönmeye başladı sıkılıp hemen dönüyo sonrada bağrıyo doğduğunun 2.haftası başını dik tutmaya hemen başladı zaten o öyle başlayınca yacaş yavaş tummytimelara başladık kendi kendine dönmeyi öğrendi 3.aya girerken şimdide sıkılınca hemen dönüyo basmak istiyo yoksa kıyameti koparıyo kucaktada durmuyo poposundan falan tutup hafif bastırınca rahatlıyo 3 4 gündür çözüm bulamadım birisi hoppalayı önerdi dik durabiliyosa koyabilirsin zıplamayamaz zaten hafifçe ayağı yere değer diye

Aynı şeyi yapıyoruz sürekli öyle durmak istiyo yatırınca kıyameti koparıyo kaldırınca hafif ayanı dokundurunca susuyo hemen
Cekeceginiz var :)) 3,5 ay boyle enstrümanlar icin cok erken. Dusunun ki agirligini bacak arasina dengesiz bir sekilde verecek ve bacaklarıni esit kullanmayacak. Gelisiminde yanlisliklar yaratabilir bu durum. Siz yine kucaginizda tutun, kendi kendinize bastirin, agirligini vermeden.

Hiç birine bakmıyo problem orda son 3 4 gündür bu şekilde bunların hepsini güle oynaya yapıyodu şuan dik durmadığı sürece bağırıyo basmak istiyo sürekli piyanosu var çok güzel bi şekilde oynardı seslere tepki verirdi artık ağlıyo tummtime yaparken kendi kendine dönmeye başladı sıkılıp hemen dönüyo sonrada bağrıyo doğduğunun 2.haftası başını dik tutmaya hemen başladı zaten o öyle başlayınca yacaş yavaş tummytimelara başladık kendi kendine dönmeyi öğrendi 3.aya girerken şimdide sıkılınca hemen dönüyo basmak istiyo yoksa kıyameti koparıyo kucaktada durmuyo poposundan falan tutup hafif bastırınca rahatlıyo 3 4 gündür çözüm bulamadım birisi hoppalayı önerdi dik durabiliyosa koyabilirsin zıplamayamaz zaten hafifçe ayağı yere değer diye
Ayağı Yere deymeden koyun ozaman. Belliki herşeyi erken yapacak. Şuanda tam atak haftası huysuzlugu ondandır. 3.-4 .ay meme reddi ve uyku gerilemesi olur . Dogduklarini farkına varıyorlar etrafa ilgisi artıyor. 4 ay kucakda evi gezdirdim bende oturunca ağlıyordu . Ana kucağı salıncak hiç bir yerde durmazdi kıçını sağa sola yapıp aşağı kayardi. Kilitlersem kıyamet kopardi.sadece kucak yüzü dışa dönük gezilecek evde 🤷Kış bebegidi benimki çıkamıyordum evdende. Attım yere koydum oyuncaklara ilgisi arttı bir süre sonra. Geçecek merak etmeyin. İlgisi değişir.

Ben kullandım sorun olmadı, yürütec kullandm hoppala çok sıkıntı geliyor bana ziplayinca kendi agirligi da etkileyeceği için omurgada bacaklarda baskı olabilir. Yürütecte one doğru otursun ve yuksekliği iyi ayarlayın dik dururken tam yere bassin diz kırıkken topuk harici yerde olsun, kalca cikigi olur diyenler oldu ultrasona 2, 3 kere arayla götürdüm sorun yoktu. 17 de yürüdü.

Dik tutan anakucaklari var ben mammanin anakucagini kullanıyorum. 1 yasindalar hala onunla uyuturum yediririm

Benim bebisre 3.5 aylik ve hep basmak istiyor 3 aydan beride kol altlarindan tutarak koltukta ayaklarini basiyor. Kontrolde doktorumuza sordum kendisi prof isinin ehli biri bu şekilde durmak istiyor bende tutuyorum kemik gelisiminde sorun olur mu dedim. Hic birsey olmaz o kdrdan destekli de oturtabilirsin dedi bana. Bizimki hep ayakta durmak istiyor zaten durmazsa ciglik cigliga. Ama hoppala almayin bence onun icin cok erken

X