How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çocuk Hastalıkları oğlum 3 aylık İYE oldu 24 saatlik idrarı istendi toplayamıyoruz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

moonlight_10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
278
25
118
oğlumda 1.5 aylıkken idrar ylu enfeksiyonu çıktı.fakülteye araştırmak için gittik bizi çocuk nefrolojisine sevk ettiler.20 gün önce randevu bugüne aldık.ama idrar toplarkn idrar poşeti çıktı.döküldü.zaten çıkmasa da beze sızdırıyor.doktoru aradık olmaz dedi 2 hafta sonraya randevu verildi. ya o gün gene toplayamazsam

Son düzenleme:
Allah şifa versin biz dayanamıyoruz iye hastalığına küçücük yavrucak nasıl dayansınmafoldumben

Allah şifa versin canım bebekten idrar alımı çok zordur bilirim.Bizim kızın idrar yolundan kanül gibi birşeyle girip aldılar birkaç kez.ıdrar poşetinden veya etrafından mikrop bulaşıp yanlış sonuç verebilir dediler.Bebeğin kız sanırım takmadan önce kenarları batikon ile sil,altını bezlemeden yani bezik tam kapamadan emzirirken uyutmaya çalışsan.Ne diyeyim akıla başka birşey gelmiyor kolay gelsin sana canım

geçmiş olsun benim kızda heray idrar yolu irnegi veriyoz malesef hastanede saatlerce bekliyom idrar poşeti altında yapmıyo eve geiyom takıyom altı açık emdiriyom direk yapıyo koştura koştura hastaneye götürüyom örnegi

geçmiş olsun benim kızda heray idrar yolu irnegi veriyoz malesef hastanede saatlerce bekliyom idrar poşeti altında yapmıyo eve geiyom takıyom altı açık emdiriyom direk yapıyo koştura koştura hastaneye götürüyom örnegi

Allah şifa versin canım bebekten idrar alımı çok zordur bilirim.Bizim kızın idrar yolundan kanül gibi birşeyle girip aldılar birkaç kez.İdrar poşetinden veya etrafından mikrop bulaşıp yanlış sonuç verebilir dediler.Bebeğin kız sanırım takmadan önce kenarları batikon ile sil,altını bezlemeden yani bezik tam kapamadan emzirirken uyutmaya çalışsan.Ne diyeyim akıla başka birşey gelmiyor kolay gelsin sana canım

kızlar bi seferlik değil 24 saatte yaptıının hepsini istiyorlar

O zaman sürekli poşet değiştirmek lazım bir yerde toplamak gerekir sonunda beklenen idrar ne kadar doğru sonuç verecek anlayamadım!!!

Çok ilginç..Bir idrarın yetiyor olması gerekiyor.
Böyle bir şey olabilir mi?
Zaten canım 1 saat içinde idrar asitik özelliğini kaybediyormuş.24 saatlik olması imkansız bu sebeple.Bir yanlışlık var gibi:bbo:

yok yok doğru 24 saatlik idrar tahlili var büyüklerden de alıyorlar onu
24 saat birikiriyorsun ve tortu üstü sıvıyı alıp bakıyorlar.
ama küçük çocukda çok zor
yavrum 24 saat o torbayla nasıl duracak daha kolay bir yolu yokmuymuş acaba ?

evet 24 saatlik idrar tahlili var ama enfeksiyon için bu gerekli değil diye biliyorum.
benim oğlumda 1 aylık olduğunda henüz hastanede yatarken idrar yolunda enfeksiyon çıkmıştı ama bunun için 24 saatlik tahlil istememişlerdi. tek idrarla hem kültürüne hem de tahlillerine bakmışlardı.
hem sızdırsada farketmez. 5 cc idrar alsanız bile yeterlidir, fazlasına gerek yok sanırsam.

oğlumda 1.5 aylıkken idrar ylu enfeksiyonu çıktı.fakülteye araştırmak için gittik bizi çocuk nefrolojisine sevk ettiler.20 gün önce randevu bugüne aldık.ama idrar toplarkn idrar poşeti çıktı.döküldü.zaten çıkmasa da beze sızdırıyor.doktoru aradık olmaz dedi 2 hafta sonraya randevu verildi. ya o gün gene toplayamazsam

benim oğluşuma da idrar yolu enfeksiyonu teşhisi konuldu daha 1 aylıktı...ve idrarını poşete koymakta çok zorlanıyorsum hastanede akşama kadar beklediğim oluyordu...sonra o poşetlerden eve aldım....ve kendimce işe yayar bir çözüm buldum....banyosunu yaotırıyorum ve poşeti yerkeştiriyorum ama yapışkanını çıkarmıyorum ve bezini çok gevşek bağlıyorum..inan bana yarım saat içinde poşete yapıyor..eşim de yarım saat içinde hastaneye yetiştiriyor.......Biz voiding yaptırdık enfeksiyonu geçmeyince..Allaha şükür bir şey çıkmadı..Ama sünnet dedi doktorumuz...bu ayın 18!inde sünnet olacak kuzucuğum......

benim oğluşuma da idrar yolu enfeksiyonu teşhisi konuldu daha 1 aylıktı...ve idrarını poşete koymakta çok zorlanıyorsum hastanede akşama kadar beklediğim oluyordu...sonra o poşetlerden eve aldım....ve kendimce işe yayar bir çözüm buldum....banyosunu yaotırıyorum ve poşeti yerkeştiriyorum ama yapışkanını çıkarmıyorum ve bezini çok gevşek bağlıyorum..inan bana yarım saat içinde poşete yapıyor..eşim de yarım saat içinde hastaneye yetiştiriyor.......Biz voiding yaptırdık enfeksiyonu geçmeyince..Allaha şükür bir şey çıkmadı..Ama sünnet dedi doktorumuz...bu ayın 18!inde sünnet olacak kuzucuğum......

keşke bizimde bi seferlik olsa 24 saatlik tüm idrarını istediler bide o poşetleri takınca pişik olyor bizimki bizde sünnet istiyorz artık doktoru ne diyecek bakalım

Back