oğlum 3,5 yaşında ve sadece sütle besleniyor yardım edin lütfen

fbkyk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
3
1
1
36
Oğlum 3,5 yalında ve sadece sütle besleniyor 6 aydır ergoterapi görüyor ama hiçbir değişiklik olmadı bu sorunu yaşayan varmı yaşayıp çözen varmı lütfen bir çıkış yolu gösterin bana artık delirmek

Gecmis olsun yasamadan bilemem ama benim aklima sivi seylerle baslamaniz geldi mesela sut disinda ilk etapta corbalari sivilastirip biberonla verebilirsin tatlarina alisinca biberonun uc kismini genistebilirsiniz ve ucu genislettikce kivami koyulastirabilirsiniz corbalarin sonra ayni corbayi biberondan tabaga doktugunuzu gorse tabaktan yemeye baslasa boyle seyler geldi aklima.

Teşekkür ederim ama bunu denedim farklı tatlarıda almıyorlar malesef aromalı süt bile içmiyor

Mesela kreşe falan gönderseniz mümkünse benim kardeşim öyle alıştı yemeye içmeye yoksa sadece emmek istiyordu

Mesela kreşe falan gönderseniz mümkünse benim kardeşim öyle alıştı yemeye içmeye yoksa sadece emmek istiyordu
Oyun gurubuna başladık geçen hafta günde 2 saat öğlen yemeği saatlerinde okulda olcak eylülde tam gün başlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…