Oğlum 2008-2009 Eğitim - Öğretim Yılı Liseler Arası Avrupa Bilgi Yarışması İlçe 2. si

cnm aa tesadufen bu topıgı gordumm
allahım ne guzle bı duygu yaa degmesın
cnmm raabbım nazardan korusun
zıhın acıklıgı versın
başarıdan başarıya koçsun
mezun olsun bırıncılıkle ınss
sana hayırlı evlat olsunnn
amınnn
kıs ya of duygulandım hafıfte kıskandım ıns 10 15 sene sonra bend e buraya yazarmıym acep:)
benımde coocugumun basarısını:)

es secim kartaliçemŞeniz çok teşekkürlera.s.
hem de ne güzel bir duyguopuyorumnanaktan darısı tüm annelerin başına:Saruboceq:

aminn:Saruboceq: Allah razı olsun:Saruboceq:

es secim senin gibi bir annesi olan çocuğun kaçınılmaz sonu bence başarıdır turkbayragiopuyorumnanaktan
çünkü sen hem akıllı hem zeki hem de iyi niyetli bir insansınŞeniz
Allah hayırlısı ile gönlüne göre versin:Saruboceq:

cnm cok tesekkur edıyorum guzel dıleklerın ııcn bırandaa moral dopıngı aldımm:kedi:
canımsın hersey gonlunce olsun...

OYYYYYY sarduşum şimdi gördüm oğlunuda senide tebrik ederim canım.......

başarılarınızın devamını dilerim tatlım....
a.s.

yasaklayan hükümet yetkilileri inanın herkesten önce gidip koli koli stoklamıştır :)))) bizim ülkede de bir ara başka ameliyat gibi gösterip millet vekilleri mutluluk çubuğu taktırdı ya.çok mu görecez vekillerimize mutlu olmak onlarında hakkı :))))

ne demek şimdi bu...yalan mı söylüyorum? kendimce mutluluk oyunu mu oynuyorum? sizi feci halde kıskanç fesat gördüm.

kötü içeriğe basmama rağmen o kadar bam telime dokundunuz o kadar ağır bir iftira attınız ki kendimi tutamadım size cevap verdim.

gurur kaynağım biricik oğlumla ilgili bilgileri, okuduğu ve adına ıstanbul'da ilçe 2. si olduğu okulunun adına kadar sevgili "yeşilim" ile paylaştımturkbayragi

tekrardan kucaklar dolusu tebriklerimi ve cani gonulden dualarimi gonderiyorum sana ve ogluna arkadasim,,,Şeniz

ne mutlu senin gibi bi anneye ve ne mutlu senin gibi bilgili ve fedakar sevgi dolu annesi olan ogluna,,,massallah,massallah:lepi::Saruboceq:

alkisalkisalkis Sarduşcum tebrikler canımm alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Senin için ne kadar gurur verici bir şey kim bilir.
Allah daha da güzel günlerini göstersin oğluşunun inşallah :Saruboceq:

ŞenizŞeniz
dünyanın en seksüü göbişli kadını çok çok teşekkürlera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…