- Konu Sahibi Halikarnas
Tebrik ederim canım ne kadar onur verici bir olay..Başarılarının ömrünün sonuna kadar devam etmesini dilerim..
denizcimŞeniz çok teşekkürlera.s.
aminn:Saruboceq: darısı tüm annelerin başına :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canım ne kadar onur verici bir olay..Başarılarının ömrünün sonuna kadar devam etmesini dilerim..
cnm aa tesadufen bu topıgı gordumm
allahım ne guzle bı duygu yaa degmesın
cnmm raabbım nazardan korusun
zıhın acıklıgı versın
başarıdan başarıya koçsun
mezun olsun bırıncılıkle ınss
sana hayırlı evlat olsunnn
amınnn
kıs ya of duygulandım hafıfte kıskandım ıns 10 15 sene sonra bend e buraya yazarmıym acep:)
benımde coocugumun basarısını:)
es secim kartaliçemŞeniz çok teşekkürlera.s.
hem de ne güzel bir duyguopuyorumnanaktan darısı tüm annelerin başına:Saruboceq:
aminn:Saruboceq: Allah razı olsun:Saruboceq:
es secim senin gibi bir annesi olan çocuğun kaçınılmaz sonu bence başarıdır turkbayragiopuyorumnanaktan
çünkü sen hem akıllı hem zeki hem de iyi niyetli bir insansınŞeniz
Allah hayırlısı ile gönlüne göre versin:Saruboceq:
tebrik ederim abla
OYYYYYY sarduşum şimdi gördüm oğlunuda senide tebrik ederim canım.......
başarılarınızın devamını dilerim tatlım....a.s.
masallah, tebrik ederim...
Rabbim oglunun daha cok basarilarini gösterir, insallah
yasaklayan hükümet yetkilileri inanın herkesten önce gidip koli koli stoklamıştır :)))) bizim ülkede de bir ara başka ameliyat gibi gösterip millet vekilleri mutluluk çubuğu taktırdı ya.çok mu görecez vekillerimize mutlu olmak onlarında hakkı :))))
inşallah benim oğlumda böyle hayırlı bir evlat olur
tebrikler
tebrikler cnm oğlunun da başarılarının devamını dilerim
tekrardan kucaklar dolusu tebriklerimi ve cani gonulden dualarimi gonderiyorum sana ve ogluna arkadasim,,,Şeniz
ne mutlu senin gibi bi anneye ve ne mutlu senin gibi bilgili ve fedakar sevgi dolu annesi olan ogluna,,,massallah,massallah:lepi::Saruboceq: